Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Elin Brynzér ute ur Robinson 2022

Robinson 2022: Elin Brynzér

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
15 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
15 maj 2022

Vi summerar deltagarens tid i det folkkära programmet

Elin Brynzér är en av deltagarna i Robinson 2022 och som många håller ögonen på. Här summerar vi hennes tid i programmet hittills.

Tillsammans med bland andra Desirée Renfors och Tommie Gyllin är Elin Brynzér, som kommer från Göteborg, en av utmanarna som slagit sig in i Robinson 2022. Även om hon kommit in väl i Robinson-gänget, så ska det sägas att hon hon kan vara den som haft allra tuffast tid ute på ön. Det verkar dock inte sänka hennes moral då hon fortsätter att kämpa för den prestigefyllda statyetten.

Elin Brynzér ute ur Robinson 2022
Foto: TV4.

Namn: Elin Brynzé
Ålder: 25 år
Ort: Göteborg
Sysselsättning: Student/Rådgivare på bank
Personlig sak: rakhyvel

Elin är en positiv och energifylld kvinna som gett extra liv till Robinson 2022. Av den anledningen är det inte kul att bevittna hennes utifrån sett orättvisa tid i lägret. Elin blev som bekant utröstad i hennes första öråd och fick se sig skeppad till Gränslandet där Anna Frycklund och Hayes Jemide väntade. Även där var det motigt för Elin som, trots att hon snabbt blev vän med de båda, höll sig kvar på grund av att Frycklund oväntat tvingades lämna programmet. 

Väl tillbaka i Robinson har Elin var fortsatt omtyckt av alla runt omkring henne, men hon har samtidigt känts som en given måltavla vid en utröstning. Detta då hon inte haft tiden som krävs för att kunna bilda starka pakter med de andra deltagarna. Nej, mottot "sist in, först ut" har inte varit till hennes fördel. Mycket talar också för att riktlinjen kommer sätta käppar i hjulet för henne framöver. 

För att Elin ska kunna stanna kvar i Robinson 2022 måste hon kvickt ansluta sig till en stark pakt, eller hoppas på att en majoritet vill få ut någon annan före henne. Även om hon i sig har alla kvaliteter en stark deltagare behöver, så ser det just nu inte bra ut för henne. 

Du följer Elin Brynzérs resa i Robinson på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL