Premiär för Kompani Svan 2022 – så var första avsnittet

Är Kompani Svan säsong 3 i gungning?

Axel Diedrichs
12 december 2023 kl. 20:12

Därför känns inte en fortsättning självklar

Med den andra vändan i mål vill tittarna veta om Kompani Svan säsong 3 blir av. Som saker och ting ser ut är vi långt ifrån övertygade.

I går, måndag, gick den andra säsongen av Kompani Svan i mål och vinnarna blev då Josefine Öqvist och Dante Zia efter en svettig final. Tittarna som sveptes med i säsongen ser nu fram emot nästa med Gunde Svan och Mikael Tornving i spetsen, men i skrivande stund verkar det inte lika självklart som en kan tycka att vi får en fortsättning. Läs vidare och ta reda på varför vi ställer oss frågandes till om Kompani Svan säsong 3 blir av. 

Är Kompani Svan säsong 3 i gungning?
Foto: discovery+ / Kanal 5.

Mycket är oklart runt Kompani Svan säsong 3

Det finns oroväckande tecken för den som hoppas på att vi får se en tredje säsong av Kompani Svan. Ännu har man inte bekräftat att den blir av. Och till skillnad från titlar som Wahlgrens värld, Alla mot alla, Gränsbevakarna Sverige och Över Atlanten finns programmet inte med när den blivande streamingtjänsten Max (HBO + discovery+) presenterar sina nyheter för 2024

Filmtopp har försökt nå Discovery Networks presskontakt för programmet med förhoppningen om att få ett besked runt en tredje säsong, men detta utan någon framgång. Men det är trots oklarheterna fullt möjligt att programmet fortsätter. Det är trots allt populärt bland tittarna på discovery+ och Kanal 5. Vidare är det inget nytt att den här typen av besked runt produktioners framtid dröjer. Men det är helt klart alarmerande att Kompani Svan inte står med på Max premiärschema för nästa år. Det kan också vara ett fall av att man står över ett år för att släppa nya avsnitt 2025.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL