Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Innocent

The Innocent (säsong 1, avsnitt 1)

  • 8 x 50 min
  • Crime, Drama, Mysterium, Thriller
  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Recension
03 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Recension
03 maj 2021

Upplev spänning och mystik i den nya spanska serien.

Idag släpper Netflix den nya serien The Innocent där oväntade intriger möts i en ond cirkel av hemligheter som sakta är på väg att nystas upp.

  • Skapare:
    Oriol Paulo
  • I rollerna:
    Mario Casas, Alexandra Jiménez, Olivia Castanho m.fl.

The Innocent handlar om en ung man (Mateo) som blir dömd för mord efter en vild utekväll där ett slagsmål går över styr. Flera år senare blir han frisläppt och börjar jobba på en advokatbyrå där han träffar sin livs kärlek, Olivia. 

I samband med att Olivia senare blir gravid åker hon iväg på en affärsresa där konstiga sms och videos skickas från hennes telefon som indikerar på att hon kidnappats. Mateo måste nu försöka få tag i henne samtidigt som hennes konstiga beteenden gör sig påmint och plötsligt är ingenting som det ska. 

The Innocent
Foto: Netflix

En spännande berättelse där hemligheter och mysterium flätas ihop till en något rörig men otroligt händelserik och ovanlig handling. 

VIDARE LÄSNING: Spana in listan med nya serier 2021

Har potential

Efter att ha sett det första avsnittet så måste jag erkänna att The Innocent har fångat mitt intresse. Det sker saker hela tiden som gör att nya frågor dyker upp konstant, och det är precis vad en bra serie ska erbjuda. 

Det första avsnittet innehåller både spänning, mystik och drama där huvudkaraktären inte riktigt får tid att landa, varken i serien eller hos publiken. Detta gör att Mateo blir en karaktär som är väldigt svår att ta till sig. Det blev helt enkelt för mycket handling och för lite karaktärspresentationer i det första avsnittet.

Det finns en otrolig spänning i serien som hela tiden ligger och lurar och mina förväntningarna blev högre och högre. Varje gång något oväntat skedde så möttes de förväntningarna. 

VIDARE LÄSNING: Bästa serierna på Netflix 2021.

Det första avsnittet av The Innocent har definitivt lockat mig till att fortsätta se mer och speciellt vilja veta mer om vad som komma skall. Jag vill ha svar på alla mina frågor som dök upp under första avsnittet där handlingen bytte riktning minst sju gånger. 

Jag tror att de resterande avsnitten har potential till att bygga upp en riktigt bra serie och jag tror att The Innocent kan bli en Netflix-serie som får stor uppmärksamhet. 

För dig som vill se "The Innocent" på Netflix så går den att streama från och med idag (30 april) där alla avsnitt finns tillgängliga. 

NÄSTA ARTIKEL