Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Brews Brothers - Ett första intryck

Brews Brothers - Ett första intryck

  • 8 x 25 min
  • Komedi
  • Netflix
Nathalie Leth
Nathalie Leth | Recension
13 april 2020
Nathalie Leth
Nathalie Leth | Recension
13 april 2020

Skål kamrater, Brews Brothers är här!

Nathalie har sett de två första avsnitten av den nysläppta serien "Brews Brothers". Här höjer hon sitt glas och sin röst om sina första intryck.

  • Skapare:
    Greg Schaffer
  • I rollerna:
    Mike Castle, Alan Aisenberg, Carmen Flood m.fl.

"Brews Brothers" är en sprillans ny komediserie på Netflix. Den handlar om bröderna Wilhelm och Adam, ett omaka par som måste samsas för att kunna rädda sitt bryggeri. Mycket galenskap och oreda serveras.

Bröderna Wilhelm och Adam bråkar i Brews Brothers.
Foto: Netflix

Sagan om de två bröderna fick mig direkt att tänka på filmer som Beerfest, American Pie och Eurotrip, en filmtrend som var het på tapeten i under 00-talet. Det var ett återinförande av skandalösa filmer från åttiotalet som Porky’s och Svensexan. Naket och snuskigt blev otroligt populärt igen, jag tror till och med att tidigare nämnda American Pie idag räknas som en klassiker i sin kategori.

 

LÄS MER:
Bästa serierna på Netflix 2020Senaste nytt på Netflix Sverige

 

På senare tid har ”partyfilmer” av det här slaget blivit mer uppskruvade som vi kan se exempel på i Office Christmas Party och This Is the End. Dessa lägger ännu mer fokus på drickande och droger än sina äldre föregångare, med lite mer smakfullt nedtonade naken- och sexskämt. 

 

Bröderna och Sarah utför ölvetenskap.
Foto: Netflix

Jag kan inte säga att jag föredrar varken det ena eller det andra, för det är bara urholkade filmer för lata söndagar. Men för dig som absolut går på igång på det förstnämnda och kanske saknar denna berättarstilen så är Brews Brothers till 100% en serie för dig. 

 

Har du rent av hoppats på att filmer som American Pie en dag skulle bli en serie så är denna dagen din, fånga den! Jag själv skulle personligen föredra att slippa överösas med barklädda rumpor, bajs under skon-skämt och sexuella ordvitsar under en så kort tidsperiod som första halvan av första avsnittet.

 

Om jag fick en shot för varje gång jag rullade med ögonen över dessa tramsiga skämt så hade jag varit rejält onykter innan eftertexterna rullat. Brews Brothers är kort sagt en serie jag inte kommer rekommenderar att bjuda laget runt på. Om man inte vill vända skammen till en hejdlös dryckeslek.