Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Blir skurken Harleys flickvän i Birds of Prey 2?

Blir skurken Harleys flickvän i Birds of Prey 2?

Filmtopp
Filmtopp | Recension
06 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Recension
06 april 2020

Regissören smider stora planer.

Solofilmen om Harley Quinn – Birds of Prey – är just nu aktuell och går att streama på VOD-tjänster. Regissören Cathy Yan delar med sig om sina tankar kring en uppföljare, där hon gärna ser att Harley har ett förhållande med en ikonisk Batman-skurk.

Poison Ivy i Batman & Robin.
Uma Thurman som Poison Ivy på konceptbild för "Batman & Robin". Foto: Warner Bros.

Den legendariska Batman-skurken Poison Ivy kan komma att bli en stor del av Birds of Prey 2, detta om första filmens regissör Cathy Yan får bestämma. I en intervju med The Wrap berättar hon följande: 

– Jag skulle älska att se Poison Ivy tillsammans med Harley Quinn, det vore perfekt. Jag skulle också vilja se dem i ett förhållande. 

På frågan om hon tror att det överhuvudtaget blir en uppföljare på Birds of Prey svarar hon: 

– Jag tror inte att folket är redo att släppa taget om Harley ännu. Och jag tror detsamma gäller Margot Robbie, så förhoppningsvis kommer det mer. 

Filmtopp gav högt betyg till Yans film som hade premiär tidigare i vår och håller tummarna för en fortsättning. Läs vår recension av Birds of Prey här. 

Senast vi såg Poison Ivy i en biofilm var i Joel SchumacherBatman & Robin där Uma Thurman gjorde rollen. Även om karaktären är älskad, så anses filmen i sig anses vara den sämsta i hela Batman-serien. Därför behöver den giftiga superskurken förstås en revansch. 

Minns du inte Poison Ivy i Batman & Robin? Få dig en liten recap här!

MER LÄSNING: 

Se 10 minuter av "Birds of Prey"
Birds of Prey får ny titel
Batman-filmerna rankade – Från sämst till bäst