Nya Yellowstone-serien 1923 med Harrison Ford – då kommer den

EXKLUSIVT: Yellowstone-serien 1923 skjuts upp på nytt – precis innan premiären

Filmtopp
Uppdaterad kl. 22:12 | Publicerad 17 december 2022 kl. 14:12
ANNONS
ANNONS

Vi får vänta ytterligare på Harrison Ford-serien

På måndag skulle det ha varit premiär för den nya "Yellowstone"-serien "1923" på SkyShowtime. Nu kan Filmtopp rapportera att så inte blir fallet.

Den Kevin Costner-frontade TV-serien Yellowstone är den nya streamingtjänsten SkyShowtimes stora flaggskepp. Efter framgångarna har den Oscarsnominerade kreatören Taylor Sheridan fått fria tyglar att arbeta fram spinoffer och utveckla helt nya serier. Hans senaste bidrag är omtalade Tulsa King med Sylvester Stallone i huvudrollen och dessförinnan har han även välsignat streamingtjänsten med Mayor of Kingstown och 1883 – den första av flera Yellowstone-spinoffer.

1923 – Yellowstone-serien med Harrison Ford och Helen Mirren
Vi får vänta ett tag till innan vi ser Harrison Ford och Helen Mirren i "1923". Foto: SkyShowtime

TV-serien 1923 skjuts upp till vidare

Nu på måndag var det tänkt att Sheridans andra Yellowstone-spinoff 1923 med Harrison Ford och Helen Mirren i huvudrollerna skulle ha haft premiär. Nu kan Filmtopp rapportera att så inte blir fallet.

"Vi fick precis till oss nyheten om att premiären för 1923 är framflyttad och kommer inte att finnas att streama på måndag den 19de pga en oväntad programmerings- och schemaändring", skriver SkyShowtime till Filmtopps Eric Diedrichs i ett direktmeddelande.

När serien släpps är ännu inte bekräftat men i samma uttalande skriver SkyShowtime att "det nya premiärdatumet kommer att bekräftas snart".

Detta handlar 1923 om

Som nästa del av historien om Dutton-familjens ursprung, kommer 1923 att introducera en ny generation Duttons, ledda av patriarken Jacob (Ford) och matriarken Cara (Mirren). Serien kommer att utforska det tidiga 1900-talet när pandemier, historisk torka, slutet på förbudstiden och den stora depressionen alla plågar berget västerut och Duttons som kallar platsen för
sitt hem.

Förutom Ford och Mirren medverkar även Darren Mann (Animal Kingdom), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), James Badge Dale (Hightown), Marley Shelton (Scream), Brian Geraghty (Big Sky), Aminah Nieves (Blueberry) och Jerome Flynn (Game of Thrones) i serien.

Filmtopp meddelar dig så fort vi vet mera om "1923".

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL