Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ex on the beach ställs in

Ex on the beach ställs in

Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
04 maj 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
04 maj 2021

Efter Paradise hotel ställs nu även dokusåpan Ex on the beach in.

Discovery ställer in den säsong av Ex on the beach som skulle spelats in i september. Beslutet togs efter att Paradise hotel ställde in sin nuvarande problematiska säsong.

Efter beslutet om att Paradise Hotel lägger ner sin nuvarande säsong rapporterar nu Aftonbladet att även dokusåpan Ex on the beach ställer in säsongen som var planerad i år. 

Paradise Hotel ställdes precis in efter att två av deltagarna vittnat om sexuella övergrepp och efteråt har det framkommit att det förekommit i tidigare säsonger också att vissa deltagare har blivit utsatta för sexuella övergrepp, men det har sopats under mattan. 

Därav anledningen till att Discovery struntar i sin planerade säsong av Ex on the beach som skulle börjat spelas in i september. 

Jessica Linnman på Discovery Networks förklarar kanalens beslut att inte spela in årets Ex on the beach så här:

  – Hela debatten som började med metoo skapade en större medvetenhet kring hur vi beter oss mot varandra, hur män och kvinnor beter sig mot varandra. Vi följer debatten och valde rätt tidigt att ta upp diskussionen internt, och nu har vi tagit det här beslutet. Vi tror helt enkelt inte att våra tittare vill ha ett sådant program just nu.

VIDARE LÄSNING:
Viaplay stryker Paradise hotel

NÄSTA ARTIKEL