VIDEO: bakom kulisserna på filmen Det är något som inte stämmer

VIDEO: bakom kulisserna på filmen Det är något som inte stämmer

Filmtopp
23 september 2022 kl. 13:30

Filmtopp på plats under inspelningen

Filmtopp närvarade på inspelningen av Det är något som inte stämmer – Viaplays nya långfilm med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Se reportaget här.

Nästa år har filmen Det är något som inte stämmer premiär på Viaplay. Filmtopp besökte inspelningen i Stockholm för att dokumentera arbetet på plats.

Historien om ett krasande äktenskap vävs samman i två epoker om 15-åriga Petra (Ella Hammarsten Liedberg) på åttiotalet och vuxna Petra (Alexandra Rapaport) i nutid. Filmtopp närvarade under inspelningen och nu kan vi dela med oss av en exklusiv inblick bakom kulisserna.

Se Filmtopps video från bakom kulisserna på filmen "Det är något som inte stämmer" här:

Mer om filmen "Det är något som inte stämmer"

Den kommande filmen bygger på Martina Haags succéböcker Det är något som inte stämmer och Livet går så fort, och regisseras av författaren själv. Historierna vävs samman i två epoker om 15-åriga Petra (Ella Hammarsten Liedberg) på åttiotalet och vuxna Petra (Alexandra Rapaport) i nutid.

Gustaf Hammarsten och Jessica Liedberg är också med i filmen. Dessutom spelar Shanti Roney Petras man – medan unga Petras kärleksintresse spelas av Adrian Macéus.

Martina Haags böcker som utgör filmens underlag har sålts i närmare en halv miljon exemplar.

Premiären för "Det är något som inte stämmer" landar på Viaplay under 2023. 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL