Paradise 2022: Yang Zhong

Yang ute ur Paradise 2022 – så var säsongens första partnerceremoni

  • Viaplay
Sofie Landgren
Uppdaterad 01 november 2022 kl. 08:11 | Publicerad 31 oktober 2022 kl. 16:10

Nu har en deltagare fått lämna huset

Första veckan i "Paradise" 2022 har nu avverkats. Under kvällens partnerceremoni var det Yang Zhong som fick lämna huset först av alla deltagare.

Yang ute ur Paradise 2022 – så var säsongens första parceremoni
Nicholas Wallner, Aissa Hidalgo, Andreas Montoya, Eddy Bergström och Jasmine Hall. Foto: Viaplay.

Innan säsongens första parceremoni fick deltagarna en chans till att vinna en immunitet. I det här fallet var det främst Yang Zhongs chans att få stanna kvar i tävlingen då hon hängt löst. Deltagarna skulle motivera skriftligt och anonymt varför just de är husets mest värdefulla spelare och förtjänar att få stanna kvar. Nicholas Wallner, Aissa Hidalgo, Andreas Montoya, Eddy Bergström och Jasmine Hall var de som inför ceremonin satt säkert, och som gemensamt skulle gå igenom motiveringarna, och utifrån dem bestämma vem som förtjänar immunitet.

Jonathan Damberg. Foto: Viaplay.

Dessvärre för Yangs del blev det Jonathan Damberg som kammade hem immuniteten till den första partnerceremonin och därmed satt säker. Vidare blev det Aissa som fick ta det svåra beslutet när Yang och Isak valde att ställa sig bakom henne under ceremonin.

Isak, Aissa och Yang. Foto: Viaplay.

Yang ute ur Paradise 2022

Den första som fick lämna i årets säsong av Paradise blev dessvärre Yang, som får tacka för en kort vistelse på hotellet. I den gamla versionen Paradise Hotel har dock deltagare haft stor chans till att få komma tillbaka in i spelet längre fram, vi får se om Paradise har anammat samma spelregler. Nu väntas nya deltagare att kliva in och vem det blir som åker ut i nästa partnerceremoni återstår att se.

Vi följer fortsättningen av "Paradise" 2022 på Viaplay. Nya avsnitt varje vecka.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL