Nu på bio

Det senaste på biofronten!

We Got This säsong 2 – Detta vet vi

We Got This säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 mars 2021

Allting tyder på fortsättning för den helsköna komedin.

Den hyllade komedin om en skuldsatt amerikan som försöker lösa mordet på Olof Palme finns nu att se i sin helhet på Viaplay. Om du hoppas på att vi får en till säsong, så kan vi glädja dig med att allting pekar på det.

MER LÄSNING:

Nya filmer och serier på Viaplay

Recension – We Got This (säsong 1)

We Got This rullade först på SVT Play för att senare tåga vidare till Viaplay där hela den första säsongen finns tillgänglig. Den skruvade komedin centrerar kring amerikanen George som försöker lösa mordet på Sveriges tidigare statsminister Olof Palme. Serien har fått en framförallt positiv respons och arbetet på en fortsättning är sedan en tid tillbaka satt i verk.  

We Got This säsong 2 på gång?
Foto: Viaplay.

 

Seriens frontfigur Schiaffino Musarra, som både är skapare och huvudrollsinnehavare, berättade i höstas för Expressen att han skickat in ett synopsis på We Got This säsong 2 till SVT. Han menar att man nu bara väntar på att få tummen upp av dem, och seriens framtida möjligheter kallar han gränslösa, sett till att utredningen av Palmemordet nu lagts ned. 

Vad handlar We Got This säsong 2 om?

I slutet på den första säsongen blir George och hans team gripna av polisen på grund av deras tvivelaktiga utredningsmetoder. Men Palmegruppens ledare Ralf ser att de kan vara nyttiga – innanför rätt ramverk. Han beslutar sig därför att släppa in dem i det stora Palmerummet. 

Vad gäller We Got This säsong 2 vet vi att teamet nu har tillgång till ännu mer information som kan hjälpa dem att äntligen knäcka gåtan kring mordet på Palme. Parallellt med detta går fortfarande den mystiske skurken Elmer de Kant lös. Som vi förstår är han också bara en del av pyramiden när det kommer till personerna involverade i mordet – eller förhindrandet av dess upplösning. 

Nog finns det, precis som Musarra själv säger, mycket som kan händer i "We Got This" säsong 2. När vi kan tänkas se serien kan vi först börja titta på när den fått klartecken att fortsätta. Filmtopp håller dig uppdaterad.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL