Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Viaplays nya serier i februari 2022

Viaplays nya serier i februari 2022

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022

Stor månad för streamingtjänstens prenumeranter!

När vi tittar på Viaplays planerade släpp för den februari månad känns det att året börjar kicka igång på allvar. Streamingtjänsten på flera tunga original-premiärer!

Trom (säsong 1) – 13 februari

Den 13:e februari är det premiär för Viaplays omtalade originalserie Trom – den första dramaserien någonsin som spelats in på Färöarna. Trom är ett kriminaldrama som drar med sig tittaren med sin kombination av lojalitet, makt och obrytbara familjeband. I huvudrollerna syns Ulrich Thomsen, Maria Rich och Olaf Johannessen

Harmonica (säsong 1) – 20 februari

Viaplays kommande serie Harmonica är skriven och regisserad av Josephine Bornebusch som också gör en av huvudrollerna bredvid den nyligen Guldbaggenominerade Jonas Karlsson.

För sexton år sedan levde Harry och Monica ett liv i glans och spelade på stora arenor runt om i världen med sitt band Harmonica. Nu krisar äktenskapet och medan Monica drömmer om att hitta tillbaka till musiken vill Harry bara överleva. När bandets manager, Monicas bror Tomas, föreslår en nostalgiturné får Harry ett ultimatum av Monica: Turné eller skilsmässa. 

Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison 27 februari

Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison
Foto: Viaplay.

Många minns säkert den tragiska historien om den tioåriga österrikiska flickan Natascha Kampusch, som 1998 kidnappades på öppen gata. De följande 3096 dagarna hölls hon fången i en mörk källare på fem kvadratmeter, där hon var utsvulten och blev misshandlad. 2006 lyckades Natascha Kampusch fly från sin kidnappare Wolfgang Přiklopil, som därefter tog sitt liv. 

I Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison berättar hon om den fruktansvärda händelsen. Men trots att hon rymde från källaren för 15 år sedan har hon sällan känt sig fri efteråt.

Pörni (säsong 2) – 27 februari

Pörni säsong 2
Foto: Viaplay.

I den andra säsongen av Pörni får vi fortsätta följa ”Pörni Pernille, som i sitt kaotiska liv jonglerar barnens behov, ett hopplöst ex, jobbet, kärlekslivet och sorgbearbetning.

Bland de utomstående inköpta produktionerna Viaplay släpper under februari hittar vi "The United States vs. Billie Holiday" (4 februari) och CSI: New York (säsong 1-9, 9 februari). 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL