Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailern till Harmonica av Josephine Bornebusch

Trailer till Harmonica av Josephine Bornebusch

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 december 2021

Laddat musikdrama om kärlek och att hitta hem

Nu kan vi se trailern till den kommande serien "Harmonica" med Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch.

MER LÄSNING:

Viaplays kommande serie Harmonica är skriven och regisserad av Josephine Bornebusch som också gör en av huvudrollerna bredvid den nyligen Guldbaggenominerade Jonas Karlsson. Den första säsongens fem avsnitt släpps alla samtidigt den 20:e februari.

– Vi har arbetat med Harmonica i flera år nu så jag är orimligt peppad på att få dela med mig av lite material, säger Bornebusch.

För sexton år sedan levde Harry och Monica ett liv i glans och spelade på stora arenor runt om i världen med sitt band Harmonica. Nu krisar äktenskapet och medan Monica drömmer om att hitta tillbaka till musiken vill Harry bara överleva. När bandets manager, Monicas bror Tomas, föreslår en nostalgiturné får Harry ett ultimatum av Monica: Turné eller skilsmässa. 

Men nu är inget som förr. Harry vägrar sjunga gamla hitlåtar och när Monica får ett erbjudande som kan ge henne drömmen tillbaka går allt utför. Harmonica är en serie om kärlek, musik och om att försöka gå vidare utan att kämpa emot, en historia om artistlivets ibland absurda kontraster, berättad med en underliggande svart humor.

– Detta är första gången jag varit med och skapat en serie från grunden och dessutom skrivit originalmusik. Så det känns onekligen lite nervöst nu när vi närmar oss premiär. Men samtidigt är det ju verkligen dags för Harmonica att möta publiken, säger Jonas Karlsson.

Se trailern till "Harmonica" säsong 1 här:

"Harmonica" släpps på Viaplay den 20:e februari.

NÄSTA ARTIKEL