Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Fem serier för dig som älskar Lyckoviken

Viaplays mest populära serier 2021

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Lista
23 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
23 december 2021

Filmtopp lyfter fram läsarnas favoriter

Det börjar bli dags att summera 2021. Filmtopp lyfter fram de Viaplay-serier som har varit populärast på Filmtopp under årets gång.

Snart är det dags att lämna ett unikt filmår bakom sig. 2021 kommer att gå till historien som det andra året där filmindustrin tacklade tuffa utmaningar av sällan skådat mått. Samtidigt bjöds det på en hel del kvalitetsunderhållning i form av välstöpta serier och läckert utformade biofilmer.

I den här artikeln lyfter vi fram de fem Viaplay-serier som var populärast under årets gång, enligt läsningar och sökningar på Filmtopp. Flera av dem kan vi dessutom förvänta oss nya säsonger av.

5. Zebrarummet

Henrik Schyfferts originalserie blev en stor snackis när den kom, men för den som har missat vad Zebrarummet handlar om kan vi säga att det är en korsning mellan en deckare och en ungdomsserie på en lyxig internatskola. Dessutom kryddas historien av märkliga riter!

4. Advokaten

Trots att den andra säsongen släpptes under våren 2020 lyckas Advokaten ta sig in på listan över årets mest populära serier på Viaplay. Inte illa! Vi kan helt enkelt inte få nog av seriens autentiska skildring av den kriminella vardagen, där dödsskjutningar och narkotika är vardagsmat.

3. Den som dräper

Att danskarna kan det där med kriminalare kan vi nog alla enas om. I år fick vi ta del av den andra säsongen av Den som dräper, som fick ett starkt positivt mottagande av Viaplaypubliken. Enligt Viaplay själva, och i enighet med den här listan, är det en av deras största framgångar någonsin.

I den andra säsongen är Exit-stjärnan Tobias Santelmann som spelar den onde (ingen spoiler, det avslöjas i princip direkt) och han gör det med bravur. Spännande, obehaglig och riktigt underhållande!

2. Lyckoviken

Camilla Läckbergs spänningssåpa har blivit en svensk storfavorit. Nyligen släppte serien sin tredje säsong och vi vet sedan tidigare att Lyckoviken säsong 4 är på ingång. Och varför skulle inte den intrigtäta historien fortsätta? Vi får inte nog av alla svängar och turer i denna intrigtäta historia om lögner, svek och kärlek!

1. Huss

Huss
"Huss" är Viaplays mest populära serie 2021. Foto: Viaplay.

Att 2021 var ett starkt år för Viaplay är svårt att argumentera emot. Utöver att göra fler lyckade serier har de även lanserats i USA och med fler länder i sikte. Huss blev en stor publik framgång och årets mest populära serie på Viaplay.

I Huss följer vi Irene Huss dotter, Katarina, när hon börjar som polis i Göteborg och tvingas tackla både det tuffa yrket och den korruption hon upptäcker pågår inom poliskåren.

Än så länge finns inget officiellt besked om att Huss kommer att fortsätta med en ny filmsäsong, men sett till vilken enorm framgång polisserien har varit, sitter vi lugna i båten.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL