Första titt på Viaplays dramaserie Två systrar

Trailer till Viaplays nya dramaserie Två systrar

  • Viaplay
Filmtopp
27 augusti 2021 kl. 16:58

Premiär 5 september.

Julia Ragnarsson och Dilan Gwyn spelar huvudrollerna i Viaplays nya originalserie som handlar om syskonkärlek, syskonrivalitet och vad som händer när man försöker skydda den man älskar allra mest, men det snarare misstolkas som missunsamhet. Se trailern till "Två systrar".

MER LÄSNING:

Julia Ragnarsson spelar Vanessa som har en tv-karriär men kämpar med relationer och ett destruktivt festande. Dilan Gwyn spelar Alicia som kämpar med att leva upp till förväntningarna i överklassen och upprätthålla en perfekt fasad men rasar inombords. 

– Alicia är lillasyster till Vanessa och försöker passa in i en värld som hon inte alls kommer ifrån och det är lite hennes kamp genom hela säsongen. Serien handlar väldigt mycket om att komma ihåg vem man är och båda två växer upp på sina olika sätt, säger Dilan Gwyn i ett pressmeddelande. 

I övriga roller ser vi bland andra Hannes Fohlin, David Larson, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Julius Fleischanderl och Caroline WinbergJens Hultén spelar systrarnas pappa Klas som har en alkoholproblematik och är skild från deras mamma Susanne (Lia Boysen).

– Jag kan känna igen mig i rollen såtillvida att jag var den där för tjugo år sedan med en ölburk i varje hand och levde loppan. Vändpunkten blev när det inte fanns några bakdörrar längre och då var jag tvungen att välja: Ska jag stå kvar i den här skiten eller ska jag försöka öppna en ny dörr. Det är en process och en resa som jag känner igen mig i, säger Jens Hultén.

"Två systrar" är regisserad av Julia Lindström som också skrivit manus tillsammans med Amy Black Ndiaye och produceras av Alexia af Kleen samt Cecilia Forsberg Becker på Yellow Bird. Exekutiv producent på NENT Group är Jon Petersson.

"Två systrar" har premiär den 5 september med alla åtta avsnitt samtidigt på NENT Groups streamingtjänst Viaplay.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL