Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Threesome säsong 2 – Detta vet vi

Threesome säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 augusti 2021

Fansen håller redan tummarna för mer.

Viaplays trekantsdrama har fångat Sveriges uppmärksamhet. Nu hoppas många på att få se en fortsättning. Detta vet vi om Threesome säsong 2...

MER LÄSNING:

Threesome sätts ett förhållande på prov efter en trekant, som förändrar deras liv. Serien som skapats av Lisa Linnertorp och har de relativt nya begåvningarna Matilda Källström och Simon Lööf i huvudrollerna har redan lockat stor uppmärksamhet. Den första säsongen finns att streama i sin helet på Viaplay och nu undrar de som redan bingeat avsnitten ifall vi har en andra säsong runt hörnet. Det finns goda skäl att tro på mer framöver.

I intervjun ovan berättar seriens skapare Lisa Linnertorp och dess huvudrollsduo Matilda Källström och Simon Lööf om utmaningarna med produktionen. Det märks att de älskar att få arbeta med varandra och materialet. 

Det är inte bekräftat av Viaplay att vi får se Threesome säsong 2. Det behöver däremot inte alls betyda att en fortsättning uteblir. Streamingtjänsten inväntar snarare reaktionerna på serien, och nog ser det positivt ut hittills. Den svenska kritikerkåren ger stående ovationer till dramat som de enas i känns oerhört äkta. Likaså framkommer det tydligt på sociala medier att Thressome gör starka intryck på tittarna och att den redan under sin premiärdag nått en stor publik. 

Viaplay tror stenhårt på serien

Streamingtjänstens amibition med trekantsdramat är att på allvar kliva in i Young Adult-genren. Så här sade NENT Groups innehållschef Filippa Wallestam i ett pressmeddelande under produktion av den första säsongen: 

Threesome är den romantiska ungdomsserien som på ett modigt och viktigt sätt bland annat tar upp ämnena sex, kärlek, relationer och den tabu som finns idag kring dessa. Det är alltid kul att satsa på nya, unga talanger och det ska bli otroligt spännande att se slutresultatet. 

Då kan vi vänta oss att se Threesome säsong 2

Varma mottaganden från samtliga håll och kanter talar i sig gott för att vi ska få se mer av serien. Det är också sedan gammalt att skapare, så länge en serie inte utformas som miniserie, planerar för att den ska kunna fortsätta över minst tre säsonger. Med allt detta sagt talar mycket för att vi får se Threesome säsong 2. Om uppföljaren blir verklighet, så tror vi – baserat på Viaplays tidigare produktionstakt – att den släpps under samma tid på året 2022. 

Filmtopp följer seriens utveckling och uppdaterar dig gällande dess framtid.

NÄSTA ARTIKEL