Threesome säsong 2 bekräftad – då kommer den

Threesome säsong 2 bekräftad – då har den premiär

  • Viaplay
Filmtopp
19 maj 2022 kl. 11:05

Fjolårets succé kommer tillbaka

Viaplay bekräftar nu att Threesome säsong 2 är på god väg, med Simon Lööf och Matilda Källström tillbaka i huvudrollerna.

Fansen har väntat ivrigt på beskedet och nu kan vi äntligen bekräfta att Threesome säsong 2 blir av. Det är Viaplay själva som meddelar att arbetet på fortsättningen rör sig raskt framåt. Den bygger då vidare på berättelsen om kärleksparet David (Simon Lööf) och Siri (Matilda Källström) som får sitt förhållande i gungning på grund av en otippad trekant – och dramat det leder till.

Vad gäller handlingen i den andra säsongen av Threesome så tar den vid där den första slutar. När David läser Johns sms till Siri, förstår han att hon har bedragit honom. Vrede och förtvivlan rasar inom honom men han döljer det för Siri. Utan hennes vetskap lägger han i stället pusslet själv bakom hennes rygg. 

– Andra säsongen handlar om uppbrott. Att lämna och bli lämnad av den man älskar, när kärleken i ett slag förvandlas och förvanskas och inte längre övervinner allt, säger regissören Lisa Linnertorp i ett pressmeddelande.

Då har Threesome säsong 2 premiär

Förutom Simon Lööf och Matilda Källström återvänder flera bekanta ansikten från säsong ett. Däribland Kitt Walker som Mario, Cat White (Dracula) som Josephine och Emily Renée (Jupiter Ascending, Unge komissarie Morse) som Miriam. 

Threesome är en serie som utmärker sig för sin förmåga att gestalta relationer och intimitet på ett äkta sätt. Man riktigt känner smärtan och frustrationen hos våra huvudkaraktärer som man både ogillar och älskar. Det är därför otroligt glädjande att vi äntligen kan presentera för våra tittare hur det faktiskt går för David och Siri, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Nordic Entertainment Group.

"Threesome" säsong 2 har premiär på Viaplay kring årsskiftet. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL