Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Klipp från Lyckoviken säsong 4 – då kommer den

Klipp från Lyckoviken säsong 4 – då kommer den

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 maj 2022

"Fen fjärde säsongen ger oss allt och lite till"

Det närmar sig premiär för Lyckoviken säsong 4 och nu får vi ta del av ett första klipp. Ta en kik på vad som komma skall från Camilla Läckbergs serie!

En mystisk mordgåta, kärlek och stora svek – nedräkningen har börjat till deckardrottningen Camilla Läckbergs Lyckoviken säsong 4. Disa Östrand och Martin Stenmarck är tillbaka i huvudrollerna och nya namn på rollistan denna säsong är Malte Gårdinger, Max Ulveson och Ann-Louise Hanson. Se scenen ur första avsnittet här.

Tomas (Kristofer Kamiyasu) försvinner under mystiska omständigheter, och Pernilla (Linda Santiago) var den sista att se honom vid liv. När Pernillas polispojvän Alex (Vincent Grahl) flyttar in måste hon göra allt för att han inte ska upptäcka vad som hänt med Tomas.

En polisutredning om Tomas försvinnande inleds med Alex som ansvarig utredare. I takt med att Pernilla och Alexs kärlek växer sig starkare ökar också risken för att Pernilla ska avslöjas.

– Våra älskade karaktärer kämpar verkligen i säsong fyra, och för tittarna kanske det inte verkar finnas någon väg ut. Försvinnanden, otrohet och polisutredningar - den fjärde säsongen ger oss verkligen allt och lite till, säger Camilla Läckberg.

Se första klippet från Lyckoviken säsong 4

I säsong tre lämnade vi Johanna (Disa Östrand) och Danne nygifta. Och nu är parets högsta önskan att skaffa barn, men Johanna börjar tvivla på att Dannes vilja är lika stark som hennes. Danne kämpar och försöker förtränga det faktum att han varit otrogen med Felicia (Marie Robertson).

I Hammarvik dyker det även upp nya ansikten. Syskonparet Charlie (Malte Gårdinger) och Zoey (Felicia Kartal) är nyinflyttade med sin mamma Claudia (Meliz Kargle) som precis blivit Birkapassagens nya ägare med stora visioner. Ingrid får en ny granne, Konstantin (Antonio Di Ponzanio), som hon först är misstänksam emot men som visar sig vara svår att inte gilla. Dessutom ser vi Max Ulveson och Ann-Louise Hanson i nya roller.

 Lyckoviken säsong 4 har premiär den 29 maj på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL