Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Box säsong 2 – detta vet vi

The Box säsong 2 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 november 2021

Återvänder Viaplay-serien The Box med en säsong 2?

Det är många som fascinerats av Viaplays psykologiska thriller "The Box", med Alexander Karim och Peter Stormare i två av huvudrollerna.

En av Viaplays senaste satsningar är The Box, en kriminalthriller med inslag av skräck. Serien handlar om Sharon Pici (Anna Friel) som försöker lösa ett brott tillsammans med sin kollega, spelad av Alexander Karim. När Pici tror sig ha knäckt det svårlösta fallet tar det en ny vändning – en vändning som blir katalysatorn för en mental hälsa som försämras. Hon blir allt mer besatt av fallet och tror att en nyckelperson i det kommunicerar med henne från andra sidan graven.

Vi hittar även Peter Stormare i denna serie som Filmtopps recensent beskriver som "lika delar frustrerande som spännande".

Tillhör du dem som också tyckte att The Box första säsong var spännande, så undrar du säkerligen om det även blir en säsong 2...

RECENSION: The Box (säsong 1)

När kommer The Box säsong 2?

Än så länge vet vi ytterst lite om en eventuell andra säsong av The Box. Viaplay-seriens framtid hänger sannolikt på hur väl den första säsongen presterar, vilket det ännu inte finns någon konkret information om. Med den namnkunniga rollbesättningen finns det dock goda chanser att The Box lockar till sig en betydande tittarskara, både i Sverige och internationellt.

Skulle det bli så att vi får en säsong 2 av The Box så blir det sannolikt i slutet av 2022 som allra tidigast.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Peter Stormare och Alexander Karim om The Box

NÄSTA ARTIKEL