Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Svenska Powerkvinnor säsong 2 – detta vet vi

Svenska Powerkvinnor säsong 2 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 september 2021

Får vi se de svenska powerkvinnorna i en andra säsong?

"Svenska Powerkvinnor" är Viaplays realityserie om några av Sveriges mest framgångsrika kvinnor. I serien får vi en inblick i både vardagslivet och det professionella livet hos fem powerkvinnor. Får serien även en andra säsong?

De fem framgångsrika kvinnorna Camilla Läckberg, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina och Antonija Mandir är fokus i Viaplays realitysatsning Svenska Powerkvinnor. I serien bjuds vi in i profilernas hem och får följa med dem på äventyr som har med deras professionella liv att göra, för att lära känna dem mer på djupet.

Serien har både hyllats och kritiserats, med en hel del som undrar vad som gör just dessa kvinnor till "powerkvinnor". Oavsett vad man själv tycker så är det många svenskar har bänkat sig framför tv:n för att ta del av de imponerande kvinnornas liv.

Frågan är bara om vi kommer att få se mer av dem efter den första säsongens sex avsnitt?

LÄS OCKSÅ: Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

Svenska Powerkvinnor säsong 2 – kommer den?

Svenska Powerkvinnor säsong 2 – detta vet vi
Foto: Johnny Wohlin/Viaplay.

Nu står det klart att Svenska Powerkvinnor återvänder med en säsong 2. NENT Group bekräftade i samband med säsongsavslutningen av den första säsongen att en andra säsong, med ytterligare sex avsnitt är på gång.

Beskedet kommer inte som någon större överraskning. Realityserien har som sagt lockat till sig en hel del tittare och det brukar vara anledning nog att producera nya avsnitt. Dessutom har deltagarna (åtminstone några av dem) inte hymlat om att de varit öppna för en fortsättning av serien.

Redan när Filmtopp pratade med Antonija Mandir tidigare i år var hon hoppfull om en fortsättning.

– Självklart. Herregud. Hur många säsonger som helst, svarade Mandir på frågan om hon hade varit sugen på att göra fler säsonger.

När kommer säsong 2 av Svenska Powerkvinnor?

Exakt när nästa säsong av Svenska Powerkvinnor kommer har inte annonserats av NENT Group, men de har gett oss en ungefärlig tidsangivelse för premiären av säsong 2. Enligt NENT Group kommer serien att återvända någon gång i början av 2022.

Vi kommer med andra ord inte att behöva vänta alltför länge på ytterligare avsnitt.

Filmtopp uppdaterar er med mer exakt information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Viaplay