Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

Svenska Powerkvinnor säsong 2 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 01 februari 2022 kl. 14:02 | Publicerad 15 september 2021 kl. 14:09

Powerkvinnorna snart tillbaka

"Svenska Powerkvinnor" är Viaplays realityserie om några av Sveriges mest framgångsrika kvinnor. I serien får vi en inblick i både vardagslivet och det professionella livet hos fem powerkvinnor. Nu vet vi att serien får en andra säsong.

De fem framgångsrika kvinnorna Camilla Läckberg, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina och Antonija Mandir är fokus i Viaplays realitysatsning Svenska Powerkvinnor. I serien bjuds vi in i profilernas hem och får följa med dem på äventyr som har med deras professionella liv att göra, för att lära känna dem mer på djupet.

Serien har både hyllats och kritiserats, med en hel del som undrar vad som gör just dessa kvinnor till "powerkvinnor". Oavsett vad man själv tycker så är det många svenskar har bänkat sig framför tv:n för att ta del av de imponerande kvinnornas liv.

LÄS OCKSÅ: Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

Svenska Powerkvinnor säsong 2 

Svenska Powerkvinnor säsong 2 – detta vet vi
Foto: Johnny Wohlin/Viaplay.

Nu står det klart att Svenska Powerkvinnor återvänder med en säsong 2. NENT Group bekräftade i samband med säsongsavslutningen av den första säsongen att en andra säsong, med ytterligare sex avsnitt är på gång.

Beskedet kommer inte som någon större överraskning. Realityserien har som sagt lockat till sig en hel del tittare och det brukar vara anledning nog att producera nya avsnitt. Dessutom har deltagarna (åtminstone några av dem) inte hymlat om att de varit öppna för en fortsättning av serien.

Redan när Filmtopp pratade med Antonija Mandir tidigare i år var hon hoppfull om en fortsättning.

– Självklart. Herregud. Hur många säsonger som helst, svarade Mandir på frågan om hon hade varit sugen på att göra fler säsonger.

När kommer säsong 2 av Svenska Powerkvinnor?

Exakt när nästa säsong av Svenska Powerkvinnor kommer, har nu annonserats av NENT Group, som meddelar att serien återvänder den 8:e februari 2022.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Viaplay

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL