Hela Svenska fall säsong 8 nu på Viaplay

Svenska fall säsong 9 – Detta vet vi!

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 18 mars 2022 kl. 15:03 | Publicerad 17 mars 2022 kl. 16:03

När kan vi förvänta oss en fortsättning?

Nu har hela den åttonde säsongen av "Svenska fall" blivit tillgänglig på Viaplay. För alla oss som inte kan få nog av true cirme-genren rungar givetvis den stora frågan: när kan vi förvänta oss mera?

Om det är någonting Viaplay har blivit varse om så är det vår enorma kärlek till true crime-genren. De har under åren gett oss fler fascinerande serier och filmer förankrade i brottets värld, där en av de stora favoriterna givetvis är Svenska fall.

Serien, som nu har avslutat sin åttonde säsong, har rullat sedan 2018 och än så länge bjudit oss på 52 stycken avsnitt. Sett till att avsnitten klockar in på 42 minuter styck har alltså den nytillkomne tittaren 2352 minuter att se fram emot, vilket motsvarar 39,2 timmar – alltså en arbetsvecka.

Då kan vi förvänta oss Svenska fall säsong 9

Hela Svenska fall säsong 9 nu på Viaplay
Svenska fall säsong 9 finns nu i sin helhet på Viaplay. Foto: NENT Group.

Vi som har följt serien slaviskt sedan premiären får istället tålmodigt vänta på att nya spännande fall ska presenteras, dissekeras och diskuteras. Tack och lov behöver vi inte vänta så värst länge som man hade kunnat tro.

Viaplay är nämligen så pass generösa att de förser oss med två säsonger om året. Svenska fall säsong 9, bör därför släppas någon gång under den andra veckan i september.

Vad den kommer att handla om, vet vi däremot inte i dagsläget. Utan sitt still i båten så uppdaterar vi dig så fort vi vet mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL