Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Stjärnan om Det som göms i snö säsong 3: "finns absolut planer"

Stjärnan om Det som göms i snö säsong 3: "finns absolut planer"

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2022

Hoppfulla nyheter för fansen

När Filmtopp besökte inspelningen av Viaplays "Ronja Rövardotter" passade Christopher Wagelin på att hinta om "Det som göms i snö" säsong 3.

Den älskade kriminalserien Det som göms i snö har rullat i två stycken hyllade säsonger. Baserad på idéer av Leif G.W. Persson ser vi Robert Gustafsson i sin Kristallen-vinnande huvudroll som Peter Wendel.

I den senaste säsongen, som bestod av fem avsnitt, fick vi fortsatt följa Wendels team i jakten på att lösa kalla fall. Wendel hemsöktes av minnena av sin bror och allting tog en ännu mörkare vändning när en kollega och vän plötsligt hittades mördad.

Robert Gustafsson om Det som göms i snö säsong 3

Fansen har länge väntat på en uppföljare och Filmtopp fick nöjet att själva ställa frågan till Robert Gustafsson, som helt klart visade sig vara positivt inställd.

– Gärna. Det finns mycket att vidareutveckla i det här, sade den folkkäre skådespelaren till Filmtopp.

Mer material att gräva i finns det definitivt, som Gustafsson också nämner i intervjun genom att påpeka att verkligheten serverar en hel del fall som kan lägga grund till hypotetiska framtida säsonger av Det som göms i snö. Dessutom tycker han att det finns mycket mer att utforska när det kommer till seriens karaktärer.

EXKLUSIVT: se bilder från inspelningen av nya Ronja Rövardotter
Christopher Wagelin som Mattis. Foto: Axel Diedrichs/Filmtopp Media.

Christopher Wagelin hintar om att nya säsongen går framåt

I en intervju med Filmtopp berättar Christopher Wagelin, på plats i Litauen för inspelningen av den nya Ronja Rövardotter-serien, att det smids planer på en tredje säsong. 

– Jag vet inte vad jag får säga, men jag vet att det absolut finns planer på det. Superkul!, säger Christopher Wagelin i full "Mattis-utklädnad".

Vad som också talar för en fortsättning är att Det som göms i snö är en mycket populär serie hos den svenska tv-publiken. Det är dock svårt att sia om när en tredje säsong av serien skulle kunna tänkas komma om en beställning på den läggs. Första säsongen kom redan 2018, så det dröjde väldigt länge mellan säsongerna, vilket i sin tur gör alla former av prognoser väldigt osäkra.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL