Spana in nya Paradise huset – ansök till Paradise 2022

Spana in nya Paradise huset – ansök till Paradise 2022

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 24 oktober 2022 kl. 18:10 | Publicerad 06 april 2022 kl. 11:04

Första titt på nya programmets drömpalats

I dag presenterar Viaplay det nya Paradise huset, där deltagarna i programmet kommer att leva tillsammans. Nu kan du också ansöka till Paradise 2022!

Det är dags för en ny dag i paradiset – på en helt ny plats. Deltagarna i Paradise 2022 kommer att få checka in på en vacker resort i Mexiko. Inspelningen av nya programmet blir längs den varma stranden på Playa Nix.

I höst är det premiär för nya Paradise. En del av de förändringar som formatet nu genomgår är en ny inspelningsplats. Det är fortfarande lika lyxigt, och fortfarande i Mexiko men på en exotisk resort.

Playa Nix är ett maxat semesterboende på den mexikanska rivieran mellan Puerto Vallarta och Manzanillo. Ser du åt ena hållet möts du av blommande palmer, ser du åt andra hållet är det havet och en varm sandstrand som möter din blick.

– Som vi tidigare kommunicerat blir det en hel del spännande förändringar för det välkända programmet Paradise som inte bara byter namn utan som vi nu kan berätta också får en ny underbar inspelningsplats, säger Kenneth KristensenNENT Group.

Spana in det nya Paradise huset här: 

Nya Paradise huset. Idag kan du också ansöka till Paradise. Foto: Viaplay.
Nya Paradise huset. Idag kan du också ansöka till Paradise. Foto: Viaplay.

På området finns det ett enplanshus och två tvåvåningshus, en pool, gym, flera uteplatser och även en kyrka. Och allt är belagt precis intill havsstranden. I det nya huset kommer deltagarna bo parvis i rum med enkelsängar. På området finns det flera stora ytor att samlas på, och även mindre platser i skymundan där deltagarna kan sitta och tala ostört.

– Vänskap, drama, intriger och kampen om en halv miljon kronor väntar våra deltagare i det nya Paradise-huset, säger Kenneth Kristensen.

Nu kan du söka till nya Paradise 2022

Vill du vara med i nya Paradise? Nu är ansökan till programmets allra första säsong öppen. Här kan du söka till Paradise 2022

Programmets första säsong har premiär senare i höst.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL