Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paradise 2022 – så ser nya Paradise Hotel ut

Paradise 2022 – så ser nya Paradise Hotel ut

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022

"Paradise Hotel" uppdateras med fokus på samtida värderingar

Hösten 2022 är det premiär för realityserien "Paradise" på Viaplay. Det blir flera förändringar i det populära programmet – som nu ska uppdateras till en modern realityserie med fokus på samtida värderingar.

Nu kan Viaplay presentera nyheten om det uppdaterade formatet Paradise som har premiär hösten 2022. Det blir flera spännande förändringar i den populära realityserien som kommer att byta namn från Paradise Hotel till Paradise och lanseras i en helt ny form med fokus på samtida värderingar. Paradise kommer även att filmas på en ny plats i Mexiko.

– Vi har tidigare pratat om att Paradise kommer genomgå större förändringar, och nu är vi redo att avslöja lite mer om vad det faktiskt innebär, säger Kenneth Kristensen, VP Non Scripted på NENT Group.

Grundförutsättningen för alla som älskar formatet finns kvar: Ett antal deltagare som aldrig träffats förut checkar in på en lyxig plats i Mexiko för att hitta en pålitlig partner och bilda allianser. I slutändan gör två deltagare upp om prissumman på en halv miljon kronor.

Spelet mellan deltagarna kommer att fortsätta vara avgörande i det kommande Paradise, men på ett sätt där särskilt positiva värderingar och beteenden ses som en stor styrka i spelet. Det taktiska spelet finns kvar, men inte i samma grad som tidigare då tittarna ska få en större chans att lära känna deltagarna.

– Paradise ska spegla tiden vi lever i nu både vad gäller deltagare, twister, teman och så vidare. Vårt mål är att ha en så bred sammansättning av deltagare som möjligt för att öka igenkänningen hos våra tittare. Vi vill ständigt utveckla våra format och gör nu betydande förändringar i Paradise för att säkerställa att formatet fortfarande är relevant och roligt att följa, säger Kenneth Kristensen

"Finns detaljer om nya Paradise vi inte kan säga något om ännu"

Några av förändringarna är bland annat att deltagare inte behöver bilda par med det motsatta könet, det är inte krav på att vara singel för att söka till programmet och sovrummen har två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

– Det kommer att bli ett mycket större fokus på deltagarna som helhet och inte bara deras förmåga att vara taktiska, samtidigt som spelet mellan våra deltagare även fortsättningsvis är grundpelaren i Paradise. Vi har exempelvis sett över vår castingprocess, vilka temaveckor vi ska ha och har ännu hårdare krav på tonalitet mellan deltagarna. Det finns fortfarande många detaljer kring det nya Paradise som vi inte är riktigt redo att säga något om än, men vi ser fram emot att berätta mycket mer om detta senare, säger Kenneth Kristensen.

Några av ändringarna som kommer synas i Paradise:

  • Alla deltagare ska vara över 20 år
  • Par behöver ej bildas avgörande på kön
  • Bredare sammansättning deltagare i casten
  • Inte längre krav på att vara singel för att söka till programmet
  • Enkelsängar i rummen
  • Ny inspelningsplats i Mexiko (mer information om den kommer senare)
  • Nya temaveckor som tar upp andra ämnen och dilemman än tidigare

"Paradise" har premiär hösten 2022.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL