Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för Viaplays dokumentär "The Elon Musk Show"

Snart premiär för Viaplays dokumentär "The Elon Musk Show"

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2022

Omfattande bild av en av världens mest omstridda personer

Vem är Elon Musk, techmiljardären som grundade både Tesla och SpaceX? Den 5 januari är det premiär för dokumentären The Elon Musk Show på Viaplay.

Viaplay fortsätter att förse sina prenumeranter med spännande internationellt innehåll. Den här gången väljer de att fokusera på en av världens både mest berömda och omdiskuterade personer, Elon Musk, som grundat de tech-ledande företagen Tesla och SpaceX och nyligen köpt upp sociala medieplattformen Twitter. Den nya dokumentären The Elon Musk Show ger oss den stora historien, och är fylld med exklusiva intervjuer av personer som genom åren stått nära honom.

Snart premiär för Viaplays dokumentär "The Elon Musk Show"
Snart kan du streama "The Elon Musk Show". Foto: Viaplay.

Vad vi får se i Viaplays dokumentär om Elon Musk

Den nya och insiktsfulla serien som släpps i början på nästa år, består av tre delar och följer Elon Musk från uppväxten i Sydafrika till hans liv i dag som omstridd elbilsmiljardär. Dokumentärfilmarna har träffat familjemedlemmar, anställda och nära vänner, såväl som hans fiender, för att skapa bilden av hur Elon Musk blev världens rikaste person, som nu närmar sig sitt mål med att kunna få människor att resa till planeten Mars.

Kommande The Elon Musk Show är en Viaplay Documentary i tre avsnitt som alla släpps samtidigt den 5 januari på Viaplay. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL