Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snart premiär för The Holiday med Liv Mjönes

Snart premiär för The Holiday med Liv Mjönes

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 mars 2022

Spänt när idyllen blir till mardröm i "The Holiday"

Den 13:e mars släpper Viaplay deras internationella thriller-serie "The Holiday" med guldbaggenominerade Liv Mjönes i huvudrollen. Se trailern till "The Holiday" här!

För Kate (Jill Halfpenny) skulle det bli det perfekta sättet att fira sin 40-årsdag på – en resa till Malta med de närmaste vännerna och deras familjer. Den idylliska semestern vänds dock snabbt upp och ner när Kate upptäcker ett mystiskt meddelande på sin man Seans (Owen McDonnell) telefon som indikerar att han har en affär med en av hennes vänner. När hon i den kvalmiga medelhavsvärmen försöker närma sig sanningen, inser hon försent att insatserna är högre än hon kunnat föreställa sig – och att någon är beredd att döda för att hålla hemligheten gömd. 

Hyllade skådespelaren Liv Mjönes har tidigare synts i svenska produktioner som Advokaten samt Tigrar och Kyss mig i vilka hon också blev Guldbaggenominerad för bästa kvinnliga biroll. I The Holiday gör hon sin första internationella roll där hon spelar den vackra hemmafrun Jenny som tidigare haft en relation med Kates man. 

Så här säger Liv om karaktärernas relationer i The Holiday:

– Det var intressant att dyka in i relationerna mellan dessa gamla vänner från universitetet. De har inte setts på ett tag och ska nu åka på en veckas semester tillsammans, vara under samma tak med allas män och barn som man kanske inte har en relation med – och få den nya gruppen att fungera. Fasaderna de dessutom håller upp för att visa att de har lyckats. 

MER LÄSNING:

Se trailern till "The Holiday" här:

Att göra sin första internationella roll tycker Liv Mjönes var en positiv upplevelse:

– Det var otroligt roligt! Teamet var otroligt fint och mina medspelare så stöttande så det kändes bara som ett roligt äventyr. 

"The Holiday" består av fyra avsnitt á 60 minuter och har premiär på Viaplay den 13 mars.

 

NÄSTA ARTIKEL