Snart premiär för Heder säsong 3 – se teasern här

Snart premiär för Heder säsong 3 – se teasern här

  • Viaplay
Filmtopp
12 augusti 2022 kl. 10:08

Heder mest dramatiska säsong är snart här

Framgångssagan "Heder" återvänder snart till Viaplay med en ny säsong – en som utlovas vara den mest dramatiska hittills. I samband med att vi fått ett premiärdatum har vi också bjudits på en teaser till den kommande säsongen.

Viaplays succéserie "Heder" är tillbaka med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius i huvudrollerna. I dag är det exakt en månad kvar till premiären och nu har teasern till vad som blir den mest dramatiska säsongen hittills släppts. Advokaterna på Heder ställs inför sitt svåraste fall hittills när en populär löpartävling för kvinnor blir måltavla för en terroristattack utförd av medlemmar ur incel-rörelsen.

"Heder" säsong 3 har premiär på Viaplay den 12 september.

Nour, Janni, Elin och Karin på advokatbyrån Heder är tillbaka. Sina yrken till trots och med ett gemensamt, tvivelaktigt förflutet balanserar de fortfarande på gränsen mellan rätt och fel i sin kamp för kvinnors rättvisa. Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius är tillbaka i huvudrollerna i Heder och har inte bara varit med och utvecklat serien utan är också exekutiva producenter för den tredje säsongen.

– Säsongen är mer otäck än tidigare, men har också mer fördjupning. Titta så förstår ni, säger Alexandra Rapaport som spelar Nour.

I den första teasern till säsongen avslöjas några av de dramatiska scener som kommer i den tredje säsongen, där de fyra advokaterna ställs inför sitt svåraste fall hittills: Tjejmilen utsätts för en terroristattack utförd av medlemmar ur incel-rörelsen. Samtidigt som Heder-advokaterna kämpar för att skipa rättvisa hinner det förflutna ikapp dem och de svävar återigen i fara.

Hur mycket tål vänskapen och lojaliteten när hemligheter och lögner kommer till ytan.

– Återigen ligger vi obehagligt rätt i tiden. Gör det ni med, missa inte säsong tre, säger Eva Röse som spelar Karin.

Se teasern till Heder säsong 3 här:

Den tredje säsongen av Heder har exklusiv premiär på Viaplay den 12 september och består av sex avsnitt. Heder har också rönt framgångar internationellt där rättigheterna har sålts till 82 länder. Serien bygger på en idé av Sofia Helin som utvecklats av Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius. Likt tidigare säsonger är de även exekutiva producenter. Heder regisseras av Joakim Eliasson samt produceras av Calle Jansson och Mathias GruffmanBigster.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL