Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Red Election säsong 2 – detta vet vi

Red Election säsong 2 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 oktober 2021

Blir det en säsong 2 av Red Election på Viaplay?

Viaplays originalserie "Red Election" är en spännande dramathriller som många med konto på streamingtjänsten snabbt har fattat tycke för – och många av dem verkar vilja ha mer än bara en säsong.

Viaplayoriginalet "Red Election" handlar om Katrine Poulson (Victoria Carmen Sonne), en dansk hemlig agent, och Beatrice Ogilvy (Lydia Leonard), en brittisk spion, som ställs mot varandra i en värld som kryllar av lögner, maktbegär, mord och terror.

Dramathrillern riktar ett intressant fokus på dagens teknik och hur den kan användas emot både individen och samhället. Det i sig är en ryslig premiss som gör att många tittare inte kan få nog av serien.

Frågan är bara om alla som frälsts av serien faktiskt kommer att på en andra säsong? Detta är vad vi vet om Red Elections framtid:

LÄS OCKSÅ: Recension: Red Election (säsong 1)

När kommer Red Election säsong 2?

"Red Election" hade premiär på Viaplay den 3 oktober och än så länge har varken streamingtjänsten eller någon annan med koppling till serien bekräftat att det blir en säsong 2. Med det sagt har vi all anledning att tro att det kommer att bli en fortsättning – åtminstone baserat på innehållet i den första säsongen.

Den som har sett den första säsongens 10 avsnitt är säkerligen väl medveten om att det finns en hel del ytterligare att nysta i för huvudkaraktärerna i Red Election. Det råder alltså ingen tvekan om att seriens skapare åtminstone har en fortsättning av serien i åtanke.

Om en andra säsong av serien faktiskt blir av eller inte är dock inte givet bara för att det finns utrymme för det i storyn. Serien måste fortfarande vara populär nog bland tittarna för att det ska vara värt för NENT Group och Viaplay att fortsätta satsa på den. Än så länge finns det inga exakta siffror på hur det har gått för Red Election, men tillåts vi spekulera så tror vi att den mycket väl kan bli populär nog för att förnyas med minst en säsong till.

Filmtopp uppdaterar er med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Viaplay

NÄSTA ARTIKEL