Premiär för Viaplays realityserie Högspänning

Premiär för Viaplays realityserie Högspänning

  • Viaplay
Sofie Landgren
26 mars 2023 kl. 10:03

Möt hjältarna bakom Sveriges energiförsörjning

I Viaplays nya realityserie "Högspänning" bjuds det på en djupdykning i ämnet som är på alla läppar just nu: Vår energiförsörjning.

Realityserien Högspänning, Premiär på viaplay
Foto: Viaplay.

Premiär för serien "Högspäning" på Viaplay

Följ med bakom kulisserna på Sveriges energiförsörjning där de modiga arbetarna utför svåra arbeten på hundra meters höjd och i extrema väderförhållanden där varje misstag kan innebära livsfara. Programmet är ett samarbete mellan Vattenfall och Skellefteå Kraft. I serien får tittarna följa personer inom energibranschen för att ta del av hur deras vardag ser ut

I programmet får vi bland annat se när Marcus hänger under en helikopter flera hundra meter upp i luften och ska utföra ett arbete med 400.000 volt påslaget. När kollegan Angelica kämpar mot klockan för att hjälpa ett hushåll att få tillbaka strömmen, och när Angelica och Johan röjer upp efter en snösmocka som dragit in över Stockholm och upptäcker att en ledning glöder. Niclas och Simon i Skellefteå tvingas till att spränga bort träd från ledning, och mycket mer.

För första gången kommer tittarna att få följa med bakom kulisserna på några av Sveriges mest fascinerande arbetsplatser när ViaplayHögspänning har premiär.

Serien har premiär den 27 mars 2023, på Viaplay och visas även på måndagar klockan 21.00 på TV3.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL