Premiär för The Unusual Suspects på Viaplay

Premiär för The Unusual Suspects på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
24 oktober 2022 kl. 11:10

Sagan om ringen-stjärnan i nya komediserien

I dag är det premiär för "The Unusual Suspects" på Viaplay, i vilken vi ser Miranda Otto i huvudrollen. Komediserien består av fyra avsnitt som nu finns att streama.

I Peter Jacksons älskade Sagan om ringen-filmer såg vi australiensiska skådespelerskan Miranda Otto i rollen som "I am no man"-Éowyn. Därefter har vi sett henne i flera indiefilmer och TV-serier som Chilling Adventures of Sabrina (2018-2020) och Homeland (2011-2020).

Nu är hon aktuell på Viaplay med den fyra avsnitt korta miniserien The Unusual Suspects, som följer stölden av ett ovärderligt halsband och kvinnor som slog sig samman för att se till att rättvisa skipas.

Nominerats till årets bästa serier

The Unusual Suspects är en australiensisk produktion skapad av Jessica Redenbach och är en fiktiv historia som blandar drama med komik. Utöver Miranda Otto ser vi bland andra Aina Dumlao (Grey's Anatomy), Lena Cruz (All Saints), Michelle Vergara Moore (La Brea) och nykomlingen Susana Downes.

Serien består som sagt av fyra stycken avsnitt på 50-minuter vardera, som på IMDb har mellan 7,2-7,7 av 10 i betyg. Hela serien i sig har däremot 6,9 av 10. Än så länge har serien nominerats till fyra stycken olika prisgalar, men inte vunnit några priser. Bland annat nominerades den till årets bästa miniserie av Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards (AACTA).

Premiär för The Unusual Suspects på Viaplay
Miranda Otto i "Sagan om konungens återkomst". Foto: New Line Cinema

Finns tillgänglig på Viaplay

I dag har The Unusual Suspects premiär på Viaplay, som har valt att släppa alla avsnitt på ett bräde. Det innebär att den som är sugen på att bingea denna dramakomedi har en härlig kväll i TV-soffan att se fram emot. Vad som är värt att veta dock är att serien har 15-årsgräns, så den kanske inte är något att se tillsammans med de mindre barnen.

"The Unusual Suspects" har premiär i dag på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL