Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för The Thing About Pam på Viaplay

Premiär för The Thing About Pam på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 oktober 2022

Med Renée Zellweger i huvudrollen

I "The Thing About Pam" får vi följa med Hollywoodstjärnan på sex stycken avsnitt kantade av en djävulsk plan.

I dag på Viaplay är det premiär för NBC:s TV-serie The Thing About Pam med tvåfaldigt Oscarsbelönade Renée Zellweger i huvudrollen. Detta är hennes första stora roll sedan Judy (2019), som hon kammade Oscarn för Bästa kvinnliga huvudroll för.

The Thing About Pam har fått ett mixat mottagande. Även om den har klart godkända 7,0 av 10IMDb har den bara 44 procent i kritikervärde på Rotten Tomatoes och blygsamma 53 procent av publiken. På Metacritic har den ett medelvärde på 55 av 100.

Med andra ord verkar den vara något av en vattendelare där den huvudsakliga kritiken har varit att serien inte känns särskilt trovärdig och misslyckas med att vara särskilt underhållande. Samtidigt säger de som gillar serien det motsatta.

Detta handlar The Thing About Pam om

Baserad på en sann händelse får vi i The Thing About Pam ta del av ett till synes okomplicerat mordfall, som sätter igång en oväntad kedja av händelser. En felaktig dom avslöjas och en djävulsk plan, som involverar en kvinna vid namn Pam Hupp, skrider till verket.

Serien består av sex stycken avsnitt på 43 minuter vardera. I huvudrollen som Pam Hupp ser vi Renée Zellweger och i en ledande biroll ser vi underbara Judy Greer. Bara att se dessa två skådespelare agera mot varandra kan vara värd en chansning.

Det första avsnittet av The Thing About Pam har premiär i dag på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL