Nya Paradise 2022 – alla deltagare

Premiär för Paradise 2022 – så var första avsnittet

  • Viaplay
Sofie Landgren
24 oktober 2022 kl. 11:10

Uppfriskande start på nya "Paradise Hotel"

Nu har "Paradise" 2022 premiär. Inledningsvis känns det i nya "Paradise Hotel" uppfriskande att se en mer mångfaldig cast med deras unika personligheter.

Premiär för Paradise 2022 – så var första avsnittet
Foto: Viaplay.

Premiär för Paradise 2022 – så var första avsnittet

I år har kön ingen betydelse. Du kan välja att bilda par med vem du vill för att öka dina odds till att kamma hem vinsten på en halv miljon kronor. Deltagarna som flyttar in på Playa nix kan bilda par med vem de vill, vilket även betyder att tjej och kill-veckor har slopats och att deltagarna aldrig sitter säkert. De har heller inga krav på att dela säng med sin partner – men spelet lever kvar i högsta grad. Ja, premiären av Paradise 2022 ger ett fräscht intryck och bäddar för en spännande säsong.

Programledaren för i år är Tone Sekelius, en känd influencer och youtubeprofil som vi även sett ställa upp i Melodifestivalen, och hon kliver in och gör sin roll rolig, personlig och samtidigt professionell. Nedan ser du henne presentera nya huset Playa Nix:

I premiären kastas deltagarna snabbt in i spelet när de ska hitta en partner. Detta genom att fem av dem sitter med ögonbindel medan resterande ska försöka sälja in sig själva genom en presentation, som ska få de sittande deltagarna att välja just dem som partner. Lyckas du inte presentera dig tillräckligt väl blir det till att flytta in på Solo, och det är Pedro Lima, 29, som blir Solos första gäst.

Det var en olycklig presentation Pedro hade. Medan han sålde in sig började Andreas Monotya skratta, vilket uppenbarligen gjorde Pedro illa till mods som jämförde hans beteende med mobbning. Det Pedro inte vet är att Andreas inte alls hade för avsikt att skratta åt Pedro, utan att Andreas råkade lägga en högljudd fis.

Medan de andra deltagarna flyttar in på sina rum och lär känna sina partners blir det väldigt känslosamt för Pedro som känner sig ensam och ledsen nere på Solo.

Premiär för Paradise 2022 – så var första avsnittet
Andreas skrattar åt sin fis. Foto: Viaplay.

Deltagarna som stack ut i premiären

Flera deltagare har gjort ett gott intryck i premiären av Paradise 2022. Men de som sticker ut mest är just Pedro Lima och Andreas Montoya, som vi får se hur deras relation till varandra utvecklas.

Sammanfattningsvis lämnar det första avsnittet av Paradise 2022 ett nytt, fräscht och nytänkande intryck. Trots att mycket av det gamla konceptet Paradise Hotel lever kvar, så har de ändå med hjälp av spännande casting lyckats att få det att kännas som ett nytt koncept. Men likt den tidigare versionen av programmet står spelet högst i centrum och det gäller fortfarande för deltagarna att snabbt försöka lista ut vem de kan lite på och inte.

Det blir med säkerhet en spännande säsong av "Paradise" 2022, så följ med oss i vår bevakning!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL