Premiär för North Sea Connection med Alida Morberg

Premiär för North Sea Connection med Alida Morberg

  • Viaplay
Filmtopp
21 november 2022 kl. 11:33

Nu kan du bingea det nya kriminaldramat

Nu har serien "North Sea Connection" premiär på Viaplay. I det internationella kriminaldramat ser vi svenska Alida Morberg och Claes Ljungström.

Viaplay fortsätter att trycka ur sig stora produktioner. I dag har deras nya serie North Sea Connection premiär. Till den som vill sträckkolla kriminaldramat med Alida Morberg på rollistan kan vi informera att samtliga avsnitt nu släppts samtidigt.

Premiär för North Sea Connection med Alida Morberg
Alida Morberg. Foto: Viaplay.

I nya satsningen North Sea Connection får vi följa familjen Kenny i det idylliska fiskesamhället Roskillane på Irland. Men för familjen Kenny vänds idyllen till mardröm när Ciara (Lydia McGuinness) upptäcker att hennes bror Aidan (Kerr Logan) använder familjens fiskebåt för knarksmuggling. Plötsligt dras alla hon älskar in i ett livsfarligt spel med en hänsynslös knarkkartell. 

Svenska skådespelaren Alida Morberg gör rollen som den ambitiösa svenska Europolpolisen Tuva Pålsson, som utreder drogtrafiken som går via irländska öarna till Skandinavien. När hon anländer till naturskköna Roskillane i Connemara ska hon inte bara göra sitt jobb, hon ska även väcka den sömniga lokalpolisen som inte är så förtjust i Tuvas ankomst. Dessutom spelar Claes Ljungmark (Borg) Björn Mattson, en svenskirländare som är gift med Ciaras och Aidans mamma.

Se trailern till serien här:

Den första säsongen av "North Sea Connection" består av sammanlagt sex avsnitt på 44 minuter.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL