Powerkvinnan som Antonija Mandir vill se i nästa säsong

Powerkvinnan som Antonija Mandir vill se i nästa säsong

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 17 september 2021 kl. 11:09 | Publicerad 16 september 2021 kl. 16:09
ANNONS
ANNONS

Svenska Powerkvinnor – vem kan ta plats i framtiden?

I Viaplays realitysatsning "Svenska Powerkvinnor" får vi följa fem stycken framgångsrika kvinnor för att lära känna dem på djupet, i såväl vardagsliv som arbetsliv. En av dessa kvinnor är influencern Antonija Mandir – och hon vet vem hon skulle vilja se i serien om det blir fler säsonger.

"Svenska Powerkvinnor", det är namnet på en av Viaplays senaste realityserier, och i det riktas strålkastaren mot några av vårt lands mest framstående kvinnor. Bland dem hittar vi namn som deckardrottningen Camilla Läckberg, neuroforskaren och läkaren Mouna "Doktor Mouna" Exmaeilzadeh och Laila Bagge, men också yngre internetfenomen som Kristina "Keyyo" Petrushina och Antonija Mandir.

Baserat på vilka som är med i den första säsongen av Svenska Powerkvinnor, så kan definitionen av vad som utgör just en "powerkvinna" bevisligen variera. Något som programmet har hyllats för är hur de olika kvinnorna håller varandra om ryggen, vilket även Mandir valde att lyfta fram i samband med att Filmtopp fick chansen att intervjua henne.

– Jag skulle säga att den starkaste responsen är att man trodde att det skulle vara något annat, ett "Hollywoodfru"-tema där vi skulle hata på varandra, men det är ju helt tvärtom, säger Mandir. Det är liksom en frisk fläkt i TV-rutan att se att kvinnor ställer upp för varandra och att vi är så sammansvetsade, tillägger hon.

Vill du veta mer om Antonija Mandir? Läs: Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

Antonija Mandir vill se sin vän i Svenska Powerkvinnor.

Camilla Hamid i Kökets baktips
Camilla Hamid i Kökets baktips. Foto: TV4.

Huruvida det blir en andra säsong av Svenska Powerkvinnor eller ej är ännu inte fastställt, men Mandir själv hoppas på en fortsättning.

– Självklart. Herregud. Hur många säsonger som helst, svarar Mandir när Filmtopp frågar om hon är sugen på att göra fler säsonger av serien.

Trogen till sitt ord om att de nuvarande kvinnorna är sammansvetsade och ställer upp för varandra finns det ingen av dem som Mandir skulle vilja byta ut om det blir en säsong två. Däremot finns det någon som hon gärna skulle addera till gruppen.

– Jag skulle nog ta in Camilla Hamid, min kompis. Hon är helt otrolig. Hon skulle passa in så bra. Hon är en sån powerkvinna som gör det hon älskar. Hon har också ett helt annat yrke än vad vi har, hon är ju hemkunskapslärare, men samtidigt gör hon hela sin grej på Youtube och på tv. Det hade varit så kul att följa med som en fluga på väggen hemma hos henne.

Camilla Hamid hade onekligen varit ett uppfriskande tillskott i Svenska Powerkvinnor. Som Mandir säger är hon hemkunskapslärare, men har också en framgångsrik Youtube-kanal, är poddare, bakbokförfattare, bakproduktdesigner och dessutom aktuell som tv-profil med sina bakverk och recept. Det är ingen tvekan om att det finns argument för att Hamid i allra högsta grad är en powerkvinna som hade kunnat passa in i programmet.

LÄS OCKSÅ: Tips på bra matprogram att streama

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL