Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Pörni säsong 3? Det här vet vi

Pörni säsong 3? Det här vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022

Här är statusen på Viaplays populära norska serie!

Viaplay har släppt den andra säsongen av deras norska dramakomedi med Henriette Steenstrup i huvudrollen. Har du dräpt alla nya avsnitt och vill veta hur det ligger till med seriens fortsättning? Detta vet vi om Pörni säsong 3!

Den hyllade norska serien handlar om karaktären Pernille, som kallas för “Pörni”. Hon har ett minst sagt kaotiskt liv där hon försöker hantera flera bollar i luften samtidigt. Det rör sig inte minst om att uppfostra sina barn och att ta deala med hennes åldrande pappa, hon behöver också bearbeta sorg. Vi ska förstås heller inte glömma att få igång kärlekslivet. Avsnitten har högt tempo och bjuder på stadiga tragikomiska doser.

Nu har den andra säsongen av serien landat och finns att se i sin helhet på Viaplay. För dig som sett alltihopa och nu hoppas på att få se Pörni säsong 3, så har vi mycket goda nyheter. Produktionen kommer nämligen tillbaka!

Ja, Viaplay har redan gått ut och bekräftat att vi får se en tredje säsong av Pörni. Då förstås med Henriette Steenstrup tillbaka i spetsen. Gällande detaljer i storyn så vet vi ännu inte vad nästa säsong kommer att handla om.

MER LÄSNING:

När kommer Pörni säsong 3?

Medan vi vet att säsong 3 av Pörni kommer är det ännu inte fastspikat precis när vi kan förvänta oss att se den, men baserat på seriens tidigare produktionstaket ser det ut att röra sig om slutet på det här året eller tidigt under nästa år. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om när serien kommer tillbaka.

NÄSTA ARTIKEL