Trailer till Pojkar – Viaplays danska dramaserie

Pojkar säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 07:55 | Publicerad 16 augusti 2022 kl. 07:17

Framtiden osäker för nya serien

Nyligen hade den nya dramaserien premiär på Viaplay. Nu är det många som undrar om Pojkar säsong 2 kommer att bli verklighet.

Viaplays nya norska serie utspelar sig i natursköna Silkeborg, där tio unga män som även är med i kyrkans gosskör träffas utanför för att leva ut sina förbjudna drifter och testa sina gränser med sex, alkohol och fester. När en av pojkarna dör i en drunkningsolycka under mystiska omständigheter och en ny pojke ansluter sig till gruppen, sätts vänskap och lojalitet på prov. De tvingas nu att välja mellan att förbli pojkar eller växa upp till män.

Hela den första säsongen av serien finns nu att streama i sin helhet. Är du en av de som svept alltihopa och vill veta ifall vi får se Pojkar säsong 2? Då ser du ut att få vänta lite till på besked...

Framtiden oklar för Pojkar säsong 2

 

Streamingtjänsten har ännu inte gett oss besked gällande en fortsättning. Förmodligen inväntar de att se hur stort intresset för serien är från sina prenumeranter för att kunna besluta om Pojkar är lönsamt att fortsätta att investera i. Vanligtvis dröjer det ett par månader efter premiär är eller säsongsfinal.

Samtidigt har serien fått ett gott mottagande. Här på Filmtopp fick den första säsongen fyra av fem, vilket alltid brukar vara en signal på att en serie har en god framtid. Sedan vore en ny säsong inte heller någon direkt jättestor ekonomisk satsning – den första säsongen bestod av 7 stycken avsnitt på 22 minuter vardera.

Vi får tyvärr vänta tålmodigt på att en ny säsong ska bekräftas, men vi på Filmtopp är inte särskilt oroliga.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL