Partisan säsong 2 – Trailer och premiärdatum

Partisan säsong 2 – Trailer och premiärdatum

  • Viaplay
Filmtopp
20 april 2022 kl. 10:10

Är du redo att återvända till Jordnära?

En av Viaplays mest sedda originalserier är på god väg tillbaka. Se trailern till Partisan säsong 2 som snart har premiär på streamingtjänsten!

Efter braksuccén med första säsongen där vi fick se Fares Fares och Johan Rheborg göra upp med varandra, är Partisan säsong 2 nu bara runt hörnet. I den andra säsongen leder spåren av en försvunnen polis till det slutna jordbrukssamhället Jordnära. Medan flera stjärnor återkommer, får vi även se en hel del nya om än bekanta ansikten.

Precis som säsong ett har den nya säsongen skapats och regisserats av Amir Chamdin, som tidigare gjort Viaplay-originalet Hassel, och även ligger bakom Viaplays kommande dramaserie om Börje Salming. Den första säsongen av Partisan utnämndes till årets dramaserie vid Canneseries 2020. 

I den nya säsongen tar handlingen vid kort efter den dramatiska slutuppgörelsen mellan Kent och Johnny. När polisen utreder en dödlig bilolycka visar sig olycksbilen ha kopplingar till det slutna jordbrukssamhället Jordnära. Polisens intresse blir ett nytt hot för Maud som kämpar för att rädda sin pappas livsverk.

Se den officiella trailern till "Partisan" säsong 2 här:

Förutom Anna Björk (Störst av allt), Nanna Blondell (Black Widow), Aaron Staton (Mad Men), Julia Hevéus (Vår tid är nu) får vi även se Jens Hultén (Ingen utan skuld), Kim Sulocki (Systrar 1968) och Vala Norén (Delhis vackraste händer). Från första säsongen återkommer  Sofia Karemyr, Linus Wahlgren, Ylvali RurlingEmelie Garbers och Thomas Holmin med flera.

"Partisan" säsong 2 har premiär 1 maj.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL