Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Officiell Trailer: Det som göms i snö säsong 2

Officiell trailer: Det som göms i snö säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021

Robert Gustafsson snart tillbaka som Peter Wendel.

Den 19:e september är det säsongspremiär på Viaplay för den andra säsongen av Leif GW Perssons hyllade kriminaldrama Det som göms i snö. Kristallen-vinnaren Robert Gustafsson är tillbaka i huvudrollen som polisen Peter Wendel och Samuel Fröler spelar en regionpolischef med ett mörkt dubbelliv. Även denna säsong är inspirerad av verkliga händelser. Här är den officiella trailern.

MER LÄSNING:

Nu närmar det sig säsongsstart för den andra säsongen av prisade serien Det som göms i snö, som är baserad på en idé av kriminalförfattaren Leif GW Persson. Det som göms i snö var en stor tittarsuccé som hyllades av kritikerna och nominerades i tre kategorier på Kristallen-galan 2019. Huvudrollsinnehavaren Robert Gustafsson vann en Kristall i kategorin bästa manliga skådespelare för sin gestaltning av kalla fall-gruppens ledare Peter Wendel.

I säsong två är Peter Wendels kalla fall-grupp underbemannade. Jorma (Christopher Wagelin) har slutat och Caijsa (Louise Peterhoff) är på väg mot en längre tids ledighet. Peter mår dåligt efter att ha accepterat sin brors självmord och plågar sig själv med minnen av brodern som han inte lyckades rädda. Men allt förändras när en kollega och vän plötsligt hittas mördad.

Polismannens död blir början på det som kommer att visa att regionpolischefen Ludvig Larsson (spelad av Samuel Fröler) lever ett mörkt dubbelliv där han utnyttjar unga flickor sexuellt. Utredningen väcker också tvivel om Peters brors död. Även denna säsong av Det som göms i snö är inspirerad av verkliga händelser. 

Många fler välbekanta ansikten från den första säsongen återvänder, bland andra Ia Langhammer som Barbro, Ingela Olsson som Ulla, Peter Gardiner som Ante och Cilla Thorell som Stella. Det dyker även upp fler nya namn på rollistan som Celie Sparre och Stefan Gödicke.

"Det som göms i snö" säsong 2 har premiär 19 september på Viaplay.

 

NÄSTA ARTIKEL