Ny trailer – då har serien Harmonica premiär

Ny trailer – då har serien Harmonica premiär

  • Viaplay
Filmtopp
02 februari 2022 kl. 11:55

"Vem fan vill se två 45-åringar spela skitmusik?"

Den frågan ställs till det krisande artistparet Harry och Monica i Viaplays nya serie om musik, kärlek och att hitta hem. Se den officiella trailern till "Harmonica" här!

Filmtopps Youtubekanal

Det närmar sig premiär för Josephine Bornebuschs och Jonas Karlssons efterlängtade Viaplay-original Harmonica, en dramaserie skriven av duon som även jobbat fram berättelsens centrala låtar.

För sexton år sedan levde Harry och Monica ett liv i glans och spelade på stora arenor runt om i världen med sitt band Harmonica. Nu krisar äktenskapet och medan Monica drömmer om att hitta tillbaka till musiken vill Harry bara överleva. När bandets manager, Monicas bror Tomas, föreslår en nostalgiturné får Harry ett ultimatum av Monica: Turné eller skilsmässa.

Men nu är inget som förr. Harry vägrar sjunga gamla hitlåtar och när Monica får ett erbjudande som kan ge henne drömmen tillbaka går allt utför. Harmonica är en serie om kärlek, musik och om att försöka gå vidare utan att kämpa emot, en historia om artistlivets ibland absurda kontraster, berättad med en underliggande svart humor.

Utöver Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch i huvudrollerna består casten av bland annat Eric Ericson, Lisette T. Pagler, Nina Zanjani, Jörgen Thorsson, Dag Malmberg, Gregg Chilingirian, Hakan Vreskala, Sofia Pekkari och Göran Ragnerstam.

Se den officiella trailern till "Harmonica" med Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson:

Alla fem avsnitt av Harmonica har premiär på Viaplay den 20:e februari.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL