Ny säsong av Sort Of – nu på Viaplay

Ny säsong av Sort Of – nu på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
11 januari 2023 kl. 12:01

Den kanadensiska komediserien är tillbaka

Viaplays kanadensiska serie "Sort Of" är tillbaka med en uppföljande säsong på streamingtjänsten. Säsong 2 av serien finns att streama från och med i dag, den 11 januari.

I den kanadensiska dramakomediserien Sort Of (som lanserats i Sverige som en Viaplay-serie) får vi följa Sabi (Bilal Baig) – en gender-fluid millenial som rör sig mellan olika identiteter och utmanar de utdaterade etiketter och könsroller som vi applicerar på varandra.

Serien gjorde debut på Viaplay med sin första säsong under hösten 2021 och är nu tillbaka med en andra säsong, som har premiär i dag, den 11 januari. I den nya säsongen återvänder Sabis pappa till Kanada och hen ifrågasätter om det ens är en möjlighet att få uppleva okomplicerad och "normal" kärlek.

"Sort Of" är skapad av huvudrollsinnehavaren Bilal Baig tillsammans med Fab Filippo. Utöver Baig ser vi även namn som Amanda Cordner, Grace Lynn Kung, Gray Powell, Kaya Kanashiro och Aden Bedard m.fl. i rollerna.

Den andra säsongen består av total åtta avsnitt på 20 minuter vardera. Samtliga av dem har släppts på Viaplay i samband med säsongspremiären.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL