Se trailern till Pörni säsong 3 – då har den premiär

Nu har Pörni säsong 3 premiär

  • Viaplay
Filmtopp
27 november 2022 kl. 10:11

Viaplays norska favorit är tillbaka!

I dag är det premiär för Pörni säsong 3 på Viaplay med Henriette Steenstrup i huvudrollen.

Julen närmar sig för familjen Middelthon och Henriette Steenstrups karaktär Pernille, kallad Pörni, jobbar hårt för att hålla uppe jultraditionerna, ett år efter att hennes syster Anne gick bort. Familjen däremot har andra planer – Hanna (Vivild Falk Berg) planerar en resa till Argentina, medan Sigrid (Ebba Jacobsen Öberg) har en identitetskris och bestämmer sig för att fira jul med sin pappa tillika Pörnis exman Finn (Jan Gunnar Røise). Dessutom har både brorsonen Leo (Jon Ranes) och pappa Ole Johan (Nils Ole Oftebro) egna julplaner. Det är premissen i den tredje säsongen av Viaplays succéserie Pörni som har sin premiär i dag den 27 november. 

– Nu när tittarna har fått följa familjen Middelthon genom djupa dalar och höga toppar tänkte jag att det skulle vara trevligt att bjuda in dem till första julen utan en kär familjemedlem, säger Henriette Steenstrup om den nya säsongen i ett pressmeddelande.

Två avsnitt släpps direkt när Pörni säsong 3 har premiär

"Pörni" säsong 3 består av sex avsnitt och de två första släpps första advent, söndagen den 27 november. Därefter släpps två nya avsnitt i veckan fram till jul. Alla säsonger visas exklusivt på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL