Nicole Falciani – programledare för Paradise Hotel säsong 14

Nicole Falciani – programledare för Paradise Hotel säsong 14

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 20 april 2021 kl. 18:34 | Publicerad 26 oktober 2020 kl. 15:10

Befinner sig på plats för inspelningarna av säsong 14.

Paradise Hotel säsong 14 håller på att spelas in i Mexico, med den nya programledaren Nicole Falciani. "Världens roligaste programledarjobb", säger hon i ett pressmeddelande.

MER LÄSNING: Nicole Falciani om Paradise Hotel 2021

Här är den nya programledaren för Paradise Hotel. Supernovan i influencervärlden, Nicole Falciani, är nu på plats i Mexiko för inspelningarna av vårens säsong där nya stjärnor kommer tändas på realityhimlen. 

– Jag har landat Sveriges roligaste programledarjobb! Paradise Hotel är verkligen ett superroligt program och det känns oerhört och nästintill overkligt att få leda det på plats, säger Nicole Falciani.

Den vana globetrottern Nicole Falciani, 23 år, är influencer, modell, författare och har bloggat i mer än halva sitt liv vilket också avhandlats i dokumentärserien Chloé och Nicole. Nu kan hon även lägga till programledare för Paradise Hotel på meritlistan.

– Det är svårt att hitta svenska program som verkligen engagerar publiken och som alla pratar om. Jag tar det här ärofyllda uppdraget på största allvar. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att inleda min programledarkarriär på och jag lovar er att jag kommer att låta tittarna komma närmare den mytomspunna inspelningen av Paradise Hotel och ta er med såväl i rutan som ”behind the scenes” på ett helt nytt sätt, säger Nicole Falciani.

MER LÄSNING:

Sex frågor med drottningarna på Paradise Hotel

Alla nyheter på Viaplay hösten 2020

Hon är just nu på plats på inspelningarna av säsong 14 av "Paradise Hotel" för sin programledardebut. Att stå framför kameran är hon dock van vid som modell, influencer och egen YouTube-kanal. Som författade debuterade hon förra året med poesiboken Kära, Kärleken och är nu aktuell med sin andra bok Du ser ju inte sjuk ut som handlar om hur det är att leva med barnreumatism. Paradise Hotel med Nicole Falciani har premiär till våren på Viaplay och Viafree.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Nicole Falciani som ny programledare för supersuccén Paradise Hotel. Det är alltid kul att kunna lyfta unga, drivna och i denna kategori oprövade kvinnor som Nicole. Efter att ha imponerat på precis hela teamet under provfilmning är jag fullkomligt övertygad om att Nicole kommer lysa i sin nya roll, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL