Nicole Falciani – Paradise Hotel 2021

Nicole Falciani – Paradise Hotel 2021

  • Viaplay
Filmtopp
01 april 2021 kl. 13:04
ANNONS
ANNONS

"Oh my God, det här är ju PH-brevet!"

Filmtopps Sofie Landgren intervjuar Nicole Falciani om Paradise Hotel 2021. Vem är favoritdeltagaren? Varför får inte samkönade par stå? Nicole svarar på internets frågor, ger oss ledtrådar i hennes flytt till Italien och testar sin PH-kunskap. Lär känna den legendariska realitysåpans nya ansikte utåt!

MER LÄSNING: 

Niklas Arleryd om Paradise Hotel och Melodifestivalen

Lisa Sidén om sin mixade respons

Nicole Falciani landade karriärens största gig när hon blev programledare för Paradise Hotel 2021. Hur kommer det sig att jobbet gick till henne? Vem är hennes favoriter av säsongens deltagare? Varför får inte samkönade par stå med varandra? Vilka har det mest slitsamt på produktionen? Hur är livet för deltagarna som åker ut och måste bo kvar på ett annat hotell i Mexiko? Och hur var det att få hålla i självaste PH-brevet? 

I vår intervju med Nicole svarar hon på frågor om programmet och nätets funderingar kring henne. Hon berättar om resan till Italien som kan bli permanent och vilket realityprogram hon skulle vilja vara med i som deltagare. Hon hissar & dissar allt från kläder i läder till sardeller på pizza. Och så testar hon förstås även sin PH-kunskap. Missa inte detta!

Paradise Hotel 2021 hittar du på Viaplay och Viafree. 

För mer läsning --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL