Bio

Moa Gammel regisserar Tack för senast!

  • Viaplay
09 maj 2022 kl. 09:05
ANNONS
ANNONS

Viaplay levererar ny kärlekskomedi

För den svenska publiken kommer snart en ny romantisk komedi att ta del av på Viaplay. Detta vet vi hittills.

I dag kommer Nordic Entertainment Group med nyheten att Moa Gammel regisserar Viaplays nya originalfilm Tack för senast!. Inspelningarna har redan dragit igång och den romantiska komedin beräknas a premiär senare i år. 

Kärlekskomedi på Viaplay

Tack för senast! handlar om sjuksköterskan Klara, en 39-årig kvinna och känd som den eviga singeln i sitt kompisgäng. Filmen utspelar sig under högtider och fester och kommer att ta upp frågan om den eviga kärleken faktiskt existerar. Till Nordic Entertainment Group säger Moa Gammel att hon vill skapa en film som får tittarna att båda skratta och gråta, samt följande:

– Högtider är väldigt tacksamma att göra på film för att så mycket står på spel där relationer och känslor dras till sin spets. Att få regissera en film som BARA utspelar sig på fester i ett kompisgäng är därför ett riktigt drömprojekt och dessutom med en fantastisk ensemble.

 Moa Gammel regisserar Tack för senast!
Foto: Viaplay.

I huvudrollen som Klara ser vi guldbaggenominerade Lisa Carlehed, karaktären Victor (Klaras kärleksintresse) spelas av Oscar Töringe och bland de andra i ensemblen syns Christian Hillborg, Liv Mjönes och Johannes Bah Kunke.

Inspelningen är i gång i Stockholm och premiären är planerad till senare i år på Viaplay.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL