Missa inte Avskalat – nytt intervjuprogram på Viaplay

Missa inte Avskalat – nytt intervjuprogram på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
24 januari 2023 kl. 18:01

Se profilerna intervjuas i Avskalat

"Avskalat" är ett nytt underhållningsprogram på Viaplay, där kända svenska profiler intervjuas med en ofta lättsam och humoristisk inramning.

I dag har "Avskalat" hittat till Viaplay. Avskalat är ett nytt intervjubaserat underhållningsprogram på streamingtjänsten där vi får se Pär Johansson möta kända svenskar för ett samtal av både humoristisk och emotionell karaktär. Pär Johansson är sedan tidigare känd för att bland annat ha grundat Glada Hudik.

Det första avsnittet, där författaren Camilla Läckberg intervjuas, finns nu att streama på Viaplay.

Under den första säsongen av Avskalat är det Camilla Läckberg, Nour El Refai, Anis Don Demina, Therése Lindgren och Fredrik Reinfeldt som får svara på Johanssons frågor.

I avsnitten kommer de att dela med sig av allt från djupa funderingar till vardagsanekdoter. Camilla Läckberg talar exempelvis om att inte känna ånger och uppfostran på sociala medier i sitt avsnitt. I avsnittet med Nour El Refai är det istället fattigdomen när hon växte upp och att vara trött på spela biroller som är några av samtalsämnena. När Anis Don Demina gästar programmet får han chansen att filosofera kring sin popularitet, men också tyngre ämnen som saknaden av sin pappa.

Nya avsnitt av "Avskalat" kommer ut på Viaplay på tisdagar.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL