Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Magnum P.I. säsong 4 – detta vet vi

Magnum P.I. säsong 4 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 september 2021

Kommer det en Magnum P.I. säsong 4?

Det finns tre säsonger av det fartfyllda actiondramat "Magnum P.I." på Viaplay, men kommer streamingtjänsten även att kunna erbjuda oss en fjärde säsong i framtiden?

"Magnum P.I." är serien om en före detta Navy SEAL-soldat som återvänder från kriget i Afghanistan och tar till vara på sin expertis genom att bli privatdetektiv på Hawaii. Serien är en reboot av Magnum, P.I. från 80-talet, med Tom Selleck i huvudrollen.

Magnum P.I. hade premiär första gången 2018 och är en serie som sänds på CBS i USA. I Sverige är det Viaplay som har gett oss möjligheten att se serien och samtliga avsnitt från de tre första säsongerna finns i skrivande stund på streamingtjänsten.

Men hur blir det med seriens framtid, blir det även en säsong 4 av Magnum P.I.?

LÄS OCKSÅ: Årets bästa serier 2021

När kommer Magnum P.I. säsong 4 – blir den av?

Längtar du efter en säsong 4 av Magnum P.I. är allt du behöver ha lite tålamod. En fjärde säsong är nämligen färdiginspelad och har amerikansk premiär redan i oktober 2021!

Exakt när serien kommer till Sverige och Viaplay kan vi dessvärre inte svara på i dagsläget. Det mesta tyder dock på att även den fjärde säsongen kommer att landa på streamingtjänsten så småningom. NENT Group och Viaplay har nämligen rättigheterna till seriens tidigare säsonger även den närmaste tiden framöver. Vi kan med andra ord räkna med att Viaplay vill komplettera sin samling även med den fjärde säsongen.

Tidigare har det varierat hur lång tid det har gått mellan att en säsong har haft premiär i USA till att den hittat till Viaplay. Säsong 3 kom ut i Sverige strax efter att den avrundats i USA och vi kan tänka oss att det blir ett liknande scenario för den fjärde säsongen.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Viaplay

NÄSTA ARTIKEL