Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lyxfällan 2022 – Premiär för säsong 31

Lyxfällan 2022 – Premiär för säsong 31

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022

Lyxfällan säsong 31 släpps imorgon

Snart är det dags för "Lyxfällan" 2022 och vad som blir seriens säsong nummer 31. I den återser vi Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk som ekonomiska coacher för de som befinner sig i ekonomisk knipa.

I det populära reality- och livsstilsprogrammet får personer eller familjer med ekonomiska svårigheter hjälp av två ekonomiska coacher för att reda ut sina ohållbara situationer. 2006 hade det första avsnittet premiär och sedan dess har Lyxfällan varit ett av de mest pålitliga TV-programmen i Sverige. I Lyxfällan 2022 återvänder duon Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk för att hjälpa de som är i nöd.

Hedberg som medverkat sedan säsong 9 är programmets mest långvariga coach. Kowalczyk tillträdde inför säsong 24 och närmar sig lika många säsonger som en annan av seriens kuggar, Patrik Grimlund, som coachade personer i sammanlagt 15 säsonger.

Det första avsnittet av Lyxfällan säsong 31 har premiär på Viaplay imorgon, den första februari. Sammanlagt består den nya säsongen av tio avsnitt. För dig som vill se ikapp avsnitt från serien, så finns säsong 25-30 i sin helhet att se på streamingtjänsten. Vill du se fler avsnitt än så? Då finns samtliga säsonger tillgängliga gratis genom Viafree

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL