Här bor jag – allt om nya serien

Här bor jag – allt om nya serien

  • Discovery+
Filmtopp
29 januari 2022 kl. 13:20

Lär känna profilerna närmare

I gissningsprogrammet "Här bor jag" får tittarna lista ut hos vilken svensk kändis vi befinner oss. Premiären landar på discovery+ och Kanal 5 i februari.

Undrar du hur svenska kändisar lever i vardagen? I Här bor jag får du till och med följa med dem hem. I discovery+ nya realityserie Här bor jag bjuder de in oss till sina hem för rundvisning. Vi får följa med när kändisarna visar upp sina favoritrum, inredningsdetaljer och hur de bor och lever samtidigt som vi får en inblick i deras vardag bortom kamerablixtar och offentlighet.

Men det kommer med en twist. Den nya serien beskrivs nämligen som ett gissningsprogram där huvudpersonen i respektive avsnitt är hemlig. Med andra ord vet vi inte vem vi är hemma hos och det är upp till tittarna att gissa. 

Deltagare i "Här bor jag"

Bland de svenska kändisar som är med i programmet har vi den erkände matprofilen och vinkännaren Carl Jan Granqvist, men också modellen Victoria Silvstedt, Youtubern-och TV-profilen Anis Don DeminaMagdalena GraafRickard Olsson och Sanna Lundell.

"Här bor jag" har premiär på discovery+ och Kanal 5 den 22:a februari.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL