Lyckoviken säsong 4 – se trailern här!

Lyckoviken säsong 4 – se trailern här!

  • Viaplay
Filmtopp
12 april 2022 kl. 10:39

Rafflande säsongspremiär för Lyckoviken

Stjärnförfattaren Camilla Läckbergs succéserie "Lyckoviken" är tillbaka med en ny säsong. I Lyckoviken säsong 4 gör flera nya skådespelare entré.

Säsong fyra av Lyckoviken är inte snål vad gäller kärlek, intriger, hemligheter och spänning. Som resultat av tidigare säsongsavslutning tvingas Pernilla (Linda Santiago) och Danne (Martin Stenmarck) dela en mörk hemlighet, och när Alex (Vincent Grahl) flyttar in hos Pernilla måste hon göra allt för att han inte ska upptäcka vad hon gjort.

Men i vanlig ordning så är välbevarade hemligheter inget de är ensamma om. Som i tidigare säsonger kämpar invånarna i det lilla samhället Hammarvik med att hålla huvudet ovanför ytan.

– Det är en ynnest att få jobba med Lyckoviken, och jag är oerhört glad och stolt över serien. Jag känner att vi skapar något unikt med Lyckoviken, och säsong fyra kommer minst sagt chocka tittarna, säger Camilla Läckberg.

Nya skådespelare i nya Lyckoviken

Tittarna kommer lära känna flera nya ansikten såsom Malte Gårdinger (Young Royals), Max Ulveson (Thunder in my heart), Antonio Di Ponziano (Snöänglar), Meliz Karlge (Johan Falk), Felicia Kartal (Snabba Cash) och artisten Ann-Louise Hanson som gör sin skådespelardebut.

Se trailern till Lyckoviken säsong 4

Men många karaktärer från tidigare säsonger återvänder med bland annat Disa Östrand i huvudrollen som polisen Johanna, och Martin Stenmarck vars karaktär Danne verkligen hamnat i klistret.

– Det har varit fartfyllda inspelningsperioder med Lyckoviken. Jag tycker om att Danne är driven av godhet, men denna gång kanske han har trasslat till det lite extra. Han vill alla väl men glömmer bort sig själv. Jag önskar honom lycka till i säsong 4. Han kommer behöva det, säger Martin Stenmarck.

Säsong 4 av Lyckoviken är skapad av Camilla Läckberg. Jenny Grewdahl är kreativ producent och serien produceras av Mastiff med Creative Society Production som samproducenter. Exekutiv producent på NENT Group är Sara Askelöf. Precis som tidigare säsonger är Lovisa Löwhagen och Jessika Jankert huvudförfattare tillsammans med Camilla Läckberg. Produktionen distribueras av Eccho Rights.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL