KLART: Då släpps Paradise 2022 – Spana in huset!

KLART: Då släpps Paradise 2022 – Spana in huset!

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:58 | Publicerad 23 september 2022 kl. 07:00

Är du redo för att möta paradiset?

Paradiset närmar sig med stormsteg och snart är det premiär för den första säsongen av "Paradise". Nu bjuder programledaren Tone Sekelius in på en exklusiv visning av det nya exotiska huset Playa Nix där deltagarna checkar in.

Snart är det dags för de nya deltagarna att checka in på Playa Nix – det drömmiga huset som är spelplatsen för Paradise. Playa Nix är ett maxat semesterboende på den mexikanska rivieran. Åt ena hållet möts deltagarna av blommande palmer, åt andra hållet är det havet och en varm sandstrand.

Paradise 2022
Tone Sekelius är programledare i "Paradise" 2022. Foto: Viaplay.

Paradiset vid sandstranden

På inspelningsplatsen finns ett enplanshus och två tvåvåningshus, en pool, gym, och även en kyrka. Och allt är belagt precis intill havsstranden. I det nya huset kommer deltagarna bo parvis i rum med enkelsängar. På området finns det flera stora ytor att samlas på, och även mindre platser i skymundan där deltagarna kan sitta och tala ostört.

– Playa Nix är onekligen en plats som andas paradis. Det ligger precis vid havsstranden och det finns många små vrår att viska och prassla i, men med kameror i vartenda hörn så kommer ingen såklart undan. Det ska jag se till. Viaplays tittare har mycket att se fram emot, säger programledaren Tone Sekelius.

Kommer snart till en TV nära dig

Paradise har premiär den 24 oktober på Viaplay. Då flyttar ett spännande gäng in på detta exotiska boende längs Mexikos stillahavskust. De har aldrig träffats förut, och det gäller att snabbt hitta en pålitlig partner att dela rum med. En halv miljon står på spel, och den som inte blir vald vid parceremonin måste genast packa väskan och lämna paradiset. Vägen till finalen kantas av vänskap, intriger och kärlek.

Så söker du till nästa säsong av Paradise

Dessutom är det redan nu klart att det blir en andra säsong av Paradise och castingen är i full gång för att hitta nya stjärnor som kan spraka på realityhimlen. Sök till Paradise via länken HÄR.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL