Allt om Bianca Ingrossos serie BIANCA – då har den premiär

Allt om Bianca Ingrossos serie BIANCA – då har den premiär

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 12 oktober 2022 kl. 15:10 | Publicerad 16 september 2022 kl. 14:09
ANNONS
ANNONS

Hela Sveriges nya talkshow

I höst är det premiär för Bianca Ingrossos serie "BIANCA" på discovery+. Här är allt du behöver veta om streamingtjänstens nya satsning.

Det är TV-legendaren Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry som ligger bakom Bianca Ingrossos serie BIANCA. Det blir oväntat och överraskande när Sveriges främsta profil bjuder in svenska och internationella gäster till spännande och oförglömliga möten på bästa sändningstid. 

– Väntan är äntligen över, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Hyllade och omåttligt populära Bianca Ingrosso är aktuell med att utveckla och leda den helt egna talkshowen BIANCA på discovery+ och Kanal 5. Programmet beskrivs som ett storslaget underhållningsprogram och sprudlande talkshow, med spännande samtal som blandas med färgstarka möten, livepublik och musikakter. 

– Jag är otroligt förväntansfull och pirrig inför premiären av BIANCA och alla fina program vi har framför oss. Jag ser fram emot att bjuda in spännande namn från Sverige och hela världen och ställa frågor som jag tror att både jag och tittarna är lite extra nyfikna på. Det kommer att bli en helt magisk höst tillsammans med alla gäster, publiken i studion och tittarna. Snart är väntan äntligen över!, säger Bianca.

Då har BIANCA premiär på discovery+

Allt om Bianca Ingrossos serie BIANCA – då har den premiär
Foto: discovery+.

BIANCA kommer att vara direkt, ärlig och kul. Sprudlande och spännande, med en bredd av aktuella svenska och internationella gäster. Talkshowen sänds hela hösten om två avsnitt i veckan, fredagar och lördagar, på discovery+ och Kanal 5.

– Med programmet har vi en mycket spännande höst framför oss på discovery+ och Kanal 5. Bianca har älskat talkshowformatet sedan barnsben. Hon är nyfiken, orädd, varm och hjärtlig och en kreativ entreprenör ut i fingerspetsarna. Det bäddar för en storslagen talkshow med bredd och variation, många skratt, mycket djup och ett alltigenom spännande och engagerande innehåll. Det är en ynnest att få göra denna storsatsning tillsammans med Bianca, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för BIANCA på Warner Bros. Discovery.

Bekräftade deltagare

  • Agnes Uggla
  • Magnus Uggla
  • Mauri Hermundsson
  • Evin Ahmad
  • Amanda Schulman
  • Marcus Ericsson
  • Lasse Hallström

Bianca Ingrosso blev kort och gott "Bianca" med hela svenska folket i Wahlgrens värld, som sedan starten 2016 är en stabil tittarsuccé och som, säsong efter säsong, fortfarande ligger på discovery+ topplista över mest konsumerade program. Hon är prisad och hyllad för sitt entreprenörskap, sitt varma och inbjudande avtryck i Wahlgrens värld samt närvaro på sociala medier. Hon har så länge hon kan minnas drömt om att leda en egen talkshow, och med BIANCA kliver hon nu in i en helt ny roll och skapar tillsammans med Warner Bros. Discovery en ny storsatsning och originalproduktion, samtidigt som en rosenskimrande barndomsdröm går i uppfyllelse. 

Nya avsnitt av "BIANCA" släpps på discovery+ och Kanal 5 fredagar och lördagar med start 14 oktober.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL